Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám se líčit?

Od: miky* odpovědí: 14 změna:

Je mi 12 a nevím jestli se mám líčit chodím do 7.třídy děkuji za odpovědi

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ženy se voní a malují jen proto, že jsou škaredé a smrdí... pokud jsi škaredá a smrdíš, můžeš..

janplinto*
09.03.15 18:26
hodnocení

0x

Ne. *kafe*

hodnocení

0x
Ahoj.V žádném případě.Na to máš času habaděj ;)
Vždyt jsi ještě dítě,tvůj obličej je jistě krásný,počkej,až budeš dospělá.A i potom se snaž líčit jemně a přirozeně,abys podtrhla svou krásu a ne,abys vypadala jako maškara,tuny makeupu,zmalované obočí,stíny,řasy,linky,křiklavé rtěnky...Je to ošklivé *blee*

ria*
hodnocení

0x

Ženy se prý malují aby byly krásnější než jiné ženy - chlapi jsou až na druhém místě.. :D - V živočišné říši to bývají samečci kdo se naparují a jsou výrazně zbarvení, :).. nějaký lehký make-up pro zakrytí pupínku, řasenka nemůže uškodit.. :)

iz*
hodnocení

0x

I podle mne je ve 12 ještě zbytečně brzy,

za život toho na pleť ještě "naplácáš" ...

Ale pokud se chceš líčit, poraď se s maminkou.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- řekla bych, že se ptáš trochu pozdě ! - už ses měla malovat dávno, nejlépe začít už v mateřské školce !

liu*
hodnocení

0x

Mě spíš zaráží ten dotaz - pokud se na to musíš ptát, tak nemáš potřebu se malovat, tak to, holka, nedělej! ;)

hodnocení

0x

Máš hloupé nápady, nad kterými dumáš. V 7. třídě bych hleděla spíš na to, abych měla pěkné vysvědčení a v dalších třídách taky, abych se dostala na nějakou dobrou školu.

Zmalovaná dvanáctka vypadá jako stará mladá. Dětské rysy, kulaté tváře, naivní oči a do toho ty barvy. K dětství se to nehodí vůbec.

Poprvé jsme se začala malovat do tanečních, bylo mi 16. A jen slabounce - jemné stíny, řasenka, světlá rtěnka s perletí. Ani nehty jsem si nelakovala, nosily se stejně rukavičky, nebylo by to vidět.;)

Dočkáš se, nemysli si. Jak já byla nadšená, když mi prodavač v obchodě místo "co si přeješ", řekl: "co si přejete, slečno?" Hned jsem se chlubila doma. Tak to malování přijde taky. Zatím máš dost času. A až to na sebe budeš jednou plácat, nezapoměň, že méně je často více. Jaga.

olinlitomericko
hodnocení

0x

Nevím kolik stojí dnešní "líčidla" pro mladé, asi nic levného, ale jak už někdo psal-zeptej se tvojí mamky nebo táty a dej sem vědět, co oni na to. Za zeptání nic nedáš...

martinaa*
hodnocení

0x

Ne, u dětí vypadá líčení - zvlášť to nepovedené - divně a legračně. A leckde to učitelé nemají moc rádi. Nech si to na střední, ono ti nic neuteče a pleť ti poděkuje, že ji nebudeš zabordelovat mejkapem a jiným hnusem.

jtzjfj
hodnocení

0x

V 7. třídě se líčit nemusíš (a buď ráda, že nemusíš, je to otravný).

Jestli ale chceš, tak bych šla max. do řasenky a lesku na rty. Jestli se ti mastí pleť, tak doporučuju pudr (ne make-up, ten ti akorát ucpe póry) - na wc si odsát z obličeje mastnotu toaleťákem nebo utěrkama na ruce a přepudrovat. Případně ještě korekční tyčinku na zapatlání nějakého toho konkrétního beďaru.

heigirl
hodnocení

0x
Je to na tobě..Já se malovala od 5.třídy snad:DD
A to jen proto,protože už se malovali většinou všechny holky

hodnocení

0x

Ono Ti něco v tom obličeji chybí, nebo co? Tak ať to není horší, než doteď a aby se Tě kluci nepletli s indickou tramvají!

důležitý je co máš v hlavě a ne to co máš namalovaný na obličeji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]