Nejste přihlášen/a.
Zdravím, tohle je otázka spíše na holky. Mě hrozně vzrušuje a líbí se mi, když je kluk, se kterým mluvím nervozní, že se mě bojí, že si nevěří. Přijde mi ta jejich ostýchavost, stydlivost hrozně sexy. Taky se vám to holky líbí nebo máte raději sebevědomé, odvážné kluky?
No tak tohle by mne teda vůůbec nevzrušovalo. A potom, jak to asi vypadáš, když je kluk, se kterým mluvíš nervózní a bojí se Tě? Neoslovuješ nějaké nezletilé školáky? Tak na to děvče pozor. To by se mohlo zvrtnout ve Tvůj neprospěch. Ti kluci si na Tebe mohou stěžovat doma, že je pronásleduje nějaká ženská a má divné řeči a návrhy, aby je uvedla do rozpaků. Myslím, že bys měla spíše navštívit psychologa. Někde bude problém...
On 15letý mladík jistě bude při rozhovoru se skušenější třeba 17 letou dívkou,či dvacítkou jistě nervoznější,ale pkd by to bylo opačně a hovoříla sedmnáctka (20) s třicetiletým zkušený chlapem nevím, opravdu nevím kdo by byl nervózní!?
Buď jsi tohle ty poradte.cz/... anebo takhle dopadneš! Každopádně si koleduješ. Navíc si myslím, že ničit něčí sebevědomí jen pro své pobavení, to je opravdu zvrhlost. Víš ty, co je karma?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.