Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nervozita mužů

Od: suuuper odpovědí: 9 změna:

Zdravím, tohle je otázka spíše na holky. Mě hrozně vzrušuje a líbí se mi, když je kluk, se kterým mluvím nervozní, že se mě bojí, že si nevěří. Přijde mi ta jejich ostýchavost, stydlivost hrozně sexy. Taky se vám to holky líbí nebo máte raději sebevědomé, odvážné kluky?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jestli je klukovi 14 a tobe 30 (ikdyz podle toho co pises ti bude 14 taky) tak se ani tomu klukovi nedovim.

lucie*
hodnocení

0x

V 25-ti a výš málokterá chce ostýchavého.Chlap pro život by měl být sebevědomý,cílevědomý a schopný se postarat.S nervozními stydlíny se chodí tak v 15-ti.

hodnocení

0x
Nestačily ti odpovědi na otázku o stydlivých hoších, holčičko?
Jak se do lesa volá...
Jednou narazíš na mistra a budeš mít mindráky ty.
Na druhou stranu je tě třeba pochválit. Děláš záslužnou práci. I z těch nervózních stydlínů budou časem sebevědomí. Tvojí vinou. Nebo i obráceně. Budou ještě horší. Tvojí vinou.

culdabulda1*
hodnocení

0x

možná máte málo sebevědomí, takže se namachrovaných kluků bojíte, nebo jste mateřský typ, nebo jste prostě jen škodolibá !

hodnocení

0x

No tak tohle by mne teda vůůbec nevzrušovalo. A potom, jak to asi vypadáš, když je kluk, se kterým mluvíš nervózní a bojí se Tě? Neoslovuješ nějaké nezletilé školáky? Tak na to děvče pozor. To by se mohlo zvrtnout ve Tvůj neprospěch. Ti kluci si na Tebe mohou stěžovat doma, že je pronásleduje nějaká ženská a má divné řeči a návrhy, aby je uvedla do rozpaků. Myslím, že bys měla spíše navštívit psychologa. Někde bude problém...

hodnocení

0x

On 15letý mladík jistě bude při rozhovoru se skušenější třeba 17 letou dívkou,či dvacítkou jistě nervoznější,ale pkd by to bylo opačně a hovoříla sedmnáctka (20) s třicetiletým zkušený chlapem nevím, opravdu nevím kdo by byl nervózní!?

majsterjoe*

Záleží co by měla slečna v plánu. říct mi že je těhotná a čeká se mnou dítě, tak jsem nervózní taky.

eivlis*
hodnocení

0x

Ne, prave naopak.. Ostychavej chlap se mi nelibi, nic mi nerekne, ale pises o klukovi, tak odhaduju, ze budes mit do 15 let a to je jina kapitola.:)

hodnocení

0x

Buď jsi tohle ty poradte.cz/... anebo takhle dopadneš! Každopádně si koleduješ. *bum*Navíc si myslím, že ničit něčí sebevědomí jen pro své pobavení, to je opravdu zvrhlost. Víš ty, co je karma?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]