Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za orloj?

Od: punkturtle* odpovědí: 5 změna:

Na eurosportu jsem zahlédl nějaký spot či znělku, ve které byla vidět různá místa světa. Mimo jiné tam byl záběr na orloj, kde se trkají dva kozli. Co to je za orloj? A ona nádherná renesanční budova, která po záběru následuje patří k orloji, nebo se jedná o střih a je to někde úplně jinde?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

orloj v Poznani

punkturtle*
hodnocení

A netušíte, kde najít nějaké obrázky? Ať hledám, jak chci, nic nemohu najít.

askmenow*

Nejvíce relevantních výsledků mi našel google, přepnutý na vyhledávání obrázků, na toto heslo google.cz/...

doplněno 22.05.12 12:17:

Prosím, zkopírujte odkaz ručně až do konce.

punkturtle*
hodnocení

Skvělé, opravdu nádherná stavba, ví někdo ještě o nějakém dalším info, historii atd..? Polské stránky se mi moc louskat nechce...

askmenow*

Je to budova radnice, to vám pomůže při hledání.

Co stránky v angličtině, ty by vám nebyly příjemnější? :) en.wikipedia.org/... Případně googlete, něco určitě najdete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]