Nejste přihlášen/a.
MaxKarta ma nastavene dva tydenni limity
Druhy limit VISA Electron slouží pro transakce v bankomatu , pro platby u obchodniku , na internetu a službu Cash Back-
: vysi obou limitu můžete menit dle vasich potreb a v zavislosti na zustatku vašeho uctu
Maxkarta je z bezpečnostních duvodu zaslana jako neaktivni . aktivujte ji nejpozději do 60 dnů od obdrzeni podle postupu uvedenem na druhé strane podpisu.
TAK ale já uz si na ni daval prachy asi 500 kč. a pak sem to normálně vybral .
takže by měla být aktivní?
Jenže já byl student a prostě tu kartu nepouzival , jen sem na ni měl nějaký keš
ted na ní mam dost penez a chtel jsem jednomu cloveku poslat penize na ucet. ale musim se prihlasit do ery a tam odtud mu to zaplatit.
Jenže zadavam do prihlaseni : muj.erasvet.cz/...
identifikacni cislo ( jako uzivatelske jmeno )
heslo ( PIN 5 mistnej )
pak v tech papirech hned pod nebo nad tim PINEM mam jeste heslo . tak jsem to vyzkousel nejdriv dat heslo ten PIN a pak to heslo . a prostě mě to neprihlasi.
Na ucet se daji davat penize a vybirat z bankomatu . ale proc se nemuzu prihlasit na web .?
prosim o nejaky rady podrobny
Prosíme, zkontrolujte si své přihlašovací údaje a zkuste se přihlásit znovu. Pravděpodobně jen došlo k překlepu. Pokud se vám toto upozornění objevuje opakovaně, kontaktujte prosíme náš Helpdesk elektronického bankovnictví nebo finanční centrum.
Poslední věta je odpovědí na váš dotaz.
doplněno 09.04.15 21:54:Dávejte si mě co chcete, ale nikdo to tu za vás nevyřeší a na infolinku stejně budete muset volat.
tak ja chtel odpoved od nekoho komu se to taky stalo. tohle vim , ze to pise. to si muzete nechat . DISLIKE davam
ALE JÁ DOSTAL POSTOU DOPORUCENE TENHLE 5 MISTNI PIN . a jeste heslo . a identifikacni cislo mi prislo zvlast.
a stejne nefunguje
Přestaňte se vztekat a psát velkými písmeny, špatně se to čte..
Karta se posílá neaktivní, aktivuje se při prvním použití. Na zaregistrování do IB jste zaspal. Údaje, co vám přišly poštou k prvnímu přihlášení mají omezenou platnost a nebo se zablokují po třetím špatném pokusu jako u bankomatu. Zde to nelze vyřešit, musíte jednat s vaší bankou, dostanete nové přihlašovací údaje.
Zdravím charger,tohle se mi taky stalo,porád to samý dokola,chyba,překlep... atd.Vzdala jsem to,nikam už volat nebudu.Mluvila jsem s nějakým "odborníkem", který mi stejně neporadil a stalo mě to peníze,protože bezplatná linka nefungovala.V papírech které jste obdržel(a) je mejlová adresa.Nebo si stačí zajít na poštu do era.Já to ale vzdávám.Podle toho,co jsem četla v nějakým fóru,tak nejsme samy,kdo má problém s přihlášením.z
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.