Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obal na cetovní kufr

Od: tatik® odpovědí: 3 změna:

Vážení, obracím se na forum s otázkou jestli někdo nemá zkušenost s vlastním ušitím ochranného obalu na cestovní kufr na kolečkách s vysouvacím držadlem. Za případné odpovědi Vám předem děkuji. Tatik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

viděl jsem to,myslím,že je to rychlejší než to strečovat a hlavně když potom chcete ještě do kufru tak je to bez problému,už to říkám kolik let,že si to pořídím,ale vždy na to zapomenu. Dík za připomenutí.

hodnocení

0x

Ne nemám, protože za stejné peníze koupím u ťamanů kufr nový. A navíc, skladovat obal, který, aby byl pevný a odolný, musí být z hrubšího materiálu, když v cíli cesty nebývá příliš úložných prostor. ;) A když je kufr luxusní značky, tak ho chci ukázat a nebudu ho schovávat pod nějaký hadr. Podle mě je to nesmyslný nápad.

doplněno 20.02.15 10:25:

;) Hezký, slunečný víkend!

lidus*

"babkazov" mám naprosto stejný názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]