Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám doma nejspíše starší šicí stroj koupen v roce 1979 je k němu veškeré příslušenství,včetně bedny,prodejního doklad.Nevím však jakou by to mohlo mít cenu?Jestli edy vůbec nějakou má.Přikládám foto.Díky za reakce
To není šicí, ale PLETACÍ stroj. Cena nulová, je jich po půdách plno a dnes již doma nikdo moc neplete. Takže maximálně cena šrotu, ale zkuste se podívat na Aukro.
doplněno 06.06.12 21:07:Tak jsem se na to Aukro podíval za Vás. Skutečně se to vyplatí dát do šrotu. Šicí, pletací a psací stroje z této doby mají hodně společného - jsou jich plné půdy a sklepy, dnes je téměř nikdo nepoužívá a především jsou TĚŽKÉ. To prakticky eliminuje možnost zájemce z druhého konce republiky, který sice vydraží stroj za desetikorunu, ale další dvě stovky dá do poštovného. Sice můžete stroj vystavit za pětistovku, ale je to zbytečná práce, ani pes po něm neštěkne. Reálná cena je stokoruna za zachovalý kousek s bohatým příslušenstvím (zrovna teď jeden v nabídce Aukra je), a to se vsadím, že zájemce je zblízka. Je to smutné, ale když to dáte do sběrny, kde dávají 5Kč za kilogram, vyděláte s menší námahou...
Cena šicího stroje? Ale to máte nějakou starou Dopletu - pletací stroj, spíš , ne? Záleží, v jaké je to stavu. Nabídněte to na nějakém internetovém bazaru, možná, že někdo o to bude mít ještě zájem. To byste se divil, co lidi všechno kupují. Myslím, že tam nebudete jediný. Zrovna nedávno jsem se na jeden takový podobný stroj dívala. Cena asi okolo 300 Kč - počáteční cena. Vydražit by to šlo třebas i za víc, pokud by bylo více zájemců. Projeďte si nabídky a uvidíte.
Děvče, děvče, mezi šicím a pletacím strojem je rozdíl asi jako mezi hodinkami a holínkami. Nejdřív sis měla ujasnit, co vlastně doma máš.
Měla jsem stejný stroj, manžel mi ho koupil už jako starší, nikdy jsem na něm nic nepletla, i když ručně jsem pletla dost. Překážel nám v bytě a protože jsem věděla, že jeho cena je nulová, udělala jsem krátký konec. V obci probíhal sběr elektrospotřebičů, tak jsem milý stroj dala před vrata, až budou jezdit, aby si ho vzali. K ránu ho někdo ukradl. Když jezdila firma, už tam nebyl. To nám ale nevadilo, chtěli jsme se ho zbavit a ať už ho vzal kdokoliv, byl pryč a to bylo to hlavní.
Udělej to stejně. Pokud jsou ve Tvém bydlišti nepřizpůsobiví, uvidíš, že do rána bude pryč. A a a a ...vo tom to je! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.