Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odborný posudek :-)

Od: jezdec* odpovědí: 4 změna:

mohl by nějaký znalec motorek posoudit tento inzerát ktm-lc4.autobazar.eu/... jestli se tomu popisu dá věřit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Posoudit co, stav? cenu? podle fotek? Jak lze poznat co říká o té výbavě? Nebo znalce i zavezete k prodejci?

jezdec*
hodnocení

ano, stav podle fotek, jestli je cena odpovídající atd... snad se tu najde někdo kdo vlastní ktm a vyzná se

nu*
hodnocení

0x

člověk něčemu věřit musí, jinka by ten život za nic nestál...počet kilometrů 1111 u staré plečkys beru s rezervou, podobné motorky v německu stojí 1800,- eur...

Dnes kze do inzerátu napsat a vložit cokoliv...

ladaadal*
hodnocení

0x

Co je vidět, to poznáš jestli je nové a co vidět není, o tom se nikdy nedozvíš jestli to měnil nebo ne, pokud bys to po koupi nerozebral a nezkontrolovatl. Tohle je vždycky sázka do loterie. Mě tvrdil původní majitel, jak je to povyměňovaný a připravený na sezonu. Ještě že jsem to rozdělal. Filtry tam byly možná ještě původní, olej sotva vytekl a karburátory jsem musel nechat seřídit. Kdyby se dotyčný nezabil, měl šanci, že to udělám já *zed**zed*. Když to tvrdí, ať ukáže doklad ze servisu, jinak to neber v potaz. To si může navymýšlet, co chce. Výjimku dělá koupě od dobrého a dlouho známého kamaráda - spolehlivého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]