Nejste přihlášen/a.
Tak si sedím u PC a napadlo mě další výživné téma na volnou diskusi: Nosíte, či nenosíte snubní prsten? A proč?
Nenosím. Nenosím nic ani na prstech, ani na krku, vadí mi to. Občas při slavnostních příležitostech... Takže za posledních 5 let ani jednou
Navíc se pořád v něčem hrabu, ať je to dřevo, železo nebo hlína. Takže by chudák asi vypadal - soudě dle stavu mých mobilů, které jsou přeci jen v kapse chráněné.
Ahoj. Nosil jsem ho ze začátku. Asi 2 měsíce. Jak jsem změnil místo a druh práce, tak šel do krabičky. S třímáním různých násad, to nešlo dohromady. Co jsem se rozvedl, tak jsem ho dal i s prstýnky, po mých rodičích dcerce na památku.
doplněno 18.02.15 19:11:Chápu Lidus. Mě vadil i při držení se mastné tyče v tramvaji. Nebo v bussu.
Nosím ho na oslavy, na plesy, do divadla a do kostela - považuji ho za šperk a jednak ho nechci do budoucna zničit, jednak mi při manuální práci vadí.. - jeho místo je u kalendáře vedle zlatých hodinek, které nosím také jen v tyto příležitosti.
Nenosim.. Pred 4 lety me v tehotenstvi strasne otekly nohy i prsty na rukou a zazila jsem veledrama, kdy mi musel manzel klestema sundat prsten, protoze z prstenu uz mi modral prst jak nesel sundat.Prsten doted lezi schovany a nastipnuty v hrnku i presto, ze prsty mam zase stihle jako vzdy, ale uz jsem si odvykla ho nosit a vlastne cokoliv na prstech, ze uz se k nemu nevratim. Hlavne mam uz navzdy v sobe tu hruzu s nim zazitou. Jinak manzel ten svuj nosi stale a jak ne, tak ho hned v legraci honim, aby si ho dal
Popravde, kdyby ho nenosil, tak je to jeho rozhodnuti a budu to naprosto respektovat.![]()
Nosila jsem ho dlouho, máme je velice pěkné. Ale asi před 20 lety jsem se dobývala do zamrzlého zámku auta tak vehementně, že jsem si přitom zlámala levý prsteník. I když srostl a nebolí, zůstal nějaký tlustší a prsten už nenavléknu. Jaga.![]()
ne vždy platí pořekadlo "když to nejde násilím, jde to ještě větším násilím" ![]()
Já tak jednou viděl paní, jak nemohla zabouchnout dveře auta... nějak omylem nejdřív zamčela a pak zavírala zamčený zámek - po pátem pouchnutí si všimla, že zámek upadá a dveře se mačkají ![]()
co tak dát si snubák na druhou ruku?
Podotázka pro leváky:
- nosí leváci snubní prsteny na levé nebo pravé?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.