Nejste přihlášen/a.
Tak si sedím u PC a napadlo mě další výživné téma na volnou diskusi: Nosíte, či nenosíte snubní prsten? A proč?
Nenosím. Nenosím nic ani na prstech, ani na krku, vadí mi to. Občas při slavnostních příležitostech... Takže za posledních 5 let ani jednou Navíc se pořád v něčem hrabu, ať je to dřevo, železo nebo hlína. Takže by chudák asi vypadal - soudě dle stavu mých mobilů, které jsou přeci jen v kapse chráněné.
Ahoj. Nosil jsem ho ze začátku. Asi 2 měsíce. Jak jsem změnil místo a druh práce, tak šel do krabičky. S třímáním různých násad, to nešlo dohromady. Co jsem se rozvedl, tak jsem ho dal i s prstýnky, po mých rodičích dcerce na památku.
doplněno 18.02.15 19:11:Chápu Lidus. Mě vadil i při držení se mastné tyče v tramvaji. Nebo v bussu.
Nosím ho na oslavy, na plesy, do divadla a do kostela - považuji ho za šperk a jednak ho nechci do budoucna zničit, jednak mi při manuální práci vadí.. - jeho místo je u kalendáře vedle zlatých hodinek, které nosím také jen v tyto příležitosti.
Nenosim.. Pred 4 lety me v tehotenstvi strasne otekly nohy i prsty na rukou a zazila jsem veledrama, kdy mi musel manzel klestema sundat prsten, protoze z prstenu uz mi modral prst jak nesel sundat.Prsten doted lezi schovany a nastipnuty v hrnku i presto, ze prsty mam zase stihle jako vzdy, ale uz jsem si odvykla ho nosit a vlastne cokoliv na prstech, ze uz se k nemu nevratim. Hlavne mam uz navzdy v sobe tu hruzu s nim zazitou. Jinak manzel ten svuj nosi stale a jak ne, tak ho hned v legraci honim, aby si ho dalPopravde, kdyby ho nenosil, tak je to jeho rozhodnuti a budu to naprosto respektovat.
Nosila jsem ho dlouho, máme je velice pěkné. Ale asi před 20 lety jsem se dobývala do zamrzlého zámku auta tak vehementně, že jsem si přitom zlámala levý prsteník. I když srostl a nebolí, zůstal nějaký tlustší a prsten už nenavléknu. Jaga.
ne vždy platí pořekadlo "když to nejde násilím, jde to ještě větším násilím"
Já tak jednou viděl paní, jak nemohla zabouchnout dveře auta... nějak omylem nejdřív zamčela a pak zavírala zamčený zámek - po pátem pouchnutí si všimla, že zámek upadá a dveře se mačkají
co tak dát si snubák na druhou ruku?
Podotázka pro leváky:
- nosí leváci snubní prsteny na levé nebo pravé?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.