Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The sims 3 - Koupání mazlíčků

Od: ovi19* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtela bych se zeptat,hraju hru The sims 3 a am v ni dodatek Mazlicci a dnes jsem dostavela dum s rodinou a 2 kocky,ale hned po zapnuti moje kocky dostali blechy a kdyz jsem klikla aby je rodina odblesila a pak je chtela dat vykoupat tak mi to nejde,ani jeden s mych Simiku je nechce ani nemuze vykoupat a nevim vubec proc,koupelnu nemam nejak zaskladanou ze by se nedostali do vany.Mate nekdo zkusenost? muzete mi prosim poradit.? Dekuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sealsmith*
hodnocení

0x

To je divný :) mě to většinou fungovalo :) Stačí mít vanu a potom na ňu kliknout a mělo by tam být vykoupat mazlíčka :) A nebo je na to takovej stroj na drhnutí Mazlíčků :)

robin1*
hodnocení

0x

Jestli to nebude tím, že normální kočka (krom té naší, ale ta není normální) se nekoupe.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]