Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na toto: vždy když si dají holky řasenku mají krásně zakroucené řasy nahoru... Když si dám řasenku já mám řasy rovné... Je to mnou nebo řasenkou? Vyzkoušela jsem prodlužující , pro větší objem atd. Ale stejně mám řasy rovné poradíte mi jestli se jenom neumím namalovat a nebo je to líčidlem? Děkuji
Mám stejný problém. Tedy ještě věští - moje řasy směřují dolů a ani řasenka je nezvedne byť do vodorovna. Je mi už skoro třicet let a řešila jsem to i s několika kosmetičkami - verdikt - řasy je nutné natáčet kleštičkami. Já mám kovové a nahřívám je fénem, takže z nich vyrobím kulmu. Mám i malou kulmu na řasy, ale nefunguje tak dobře jako toto home made řešení. Taky je možné si nechat udělat trvalou na řasy - stojí 300 - 400 korun a vydrží 1 - 3 měsíce, než řasy odrostou a vypadají.
A kde se daji takové kleští kdy sehnat a kolik stojí?
doplněno 06.06.12 16:14:*kleštičky
Ahoj, mívají je v docela obyčejných drogeriích, jako je rossmann atd. Většinou vysí na podobném místě, jako pinzety atd. Větší výběr budou mít ve speciálkách na fekorativní kosmetiku, jako je Sephora.
Cena bude velmi různá, já kdysi svoje sehnala asi za stovku, viděla jsem i za tři, ale myslím, že ta stovka, sto pade je sehnatelné.
Jinak napoprvé vám to možná nebude příjemné, možná vám bude slzet oko, ale je to o zvyk, jen se prostě oko brání, že se blíží neznámý předmět.
DŮLEŽITÉ: nejprve použijte kleštičky, až pak řasenku. Nikdy ne naopak.
Ahoj, to se vůbec netrap, malování je věda a péče o řasy jakbysmet. Podívej se na nějaké stránky o líčení, je jich plno, ale třeba specielně řasami se zabývají jen některé. Někdo může mít třeba i permanentní make- up nebo řasy nalepené, tak nezoufej. Nejdřív zkus vyměnit řasenku, možná se ti hodí i některé recenze, nebo přesné postupy v líčení. Určitě najdeš řešení, tomu věřím. Mně taky nějaký čas trvalo, než jsem přišla na to, co vlastně potřebuju a co mi sluší. Můžeš zvážit i trvalou na řasy, kdybys po nich opravdu moc toužila. Hodně úspěců v líčení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.