Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nemáte prosím nějaký tip na klidnou dovolenou v Chorvatsku - na Istrii nebo někde na severu, aby cesta autobusem nebyla tak dlouhá? V katalogu se nikdo nepochlubí, že před hotelem duní techno zdiskotéky do dvou hodin v noci, nebo vede rušná silnice. Díky a stálé zdraví přeju .
Co člověk, to jiný názor. Znám ve svém okolí 3 manželské páry, které do Chorvatska jezdí už řadu let /každý zvlášť - neznají se/ a všichni pějí velikou chválu. Byla jsem také, ale byla jsem dost zklamaná. Vadily mi kamenité pláže, které byly všude a také hojně se vyskytující mořští ježci.
Daleko víc nyní preferuji jižní Itálii, nebo Bulharsko. Teplé moře, spousty písku na pláži. Ale jak jsem už psala: někdo rád holky, jiný rád vdolky...Takže záleží ten výběr jen na Vás. Já bych ale už do Chorvatska nejela. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.