Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klidná dovolená v Chorvatsku

Od: adecko® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.

Nemáte prosím nějaký tip na klidnou dovolenou v Chorvatsku - na Istrii nebo někde na severu, aby cesta autobusem nebyla tak dlouhá? V katalogu se nikdo nepochlubí, že před hotelem duní techno zdiskotéky do dvou hodin v noci, nebo vede rušná silnice. Díky a stálé zdraví přeju .

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

0x

Dobrý den, klidná letoviska jsou Turanj, níže pak Drvenik či Promajna.

davas
hodnocení

0x

Doporučuji letovisko Pisak - malé a klidné.

kura01

dobry den.mame v planu vyrazit do pisaku.neznate nahodou apartman darko?jake to je v pisaku?

limetka*
hodnocení

0x

Adecko, píšu vám to vnitřní poštou, vyzvedněte si ji ;)

fran
hodnocení

0x

Nejlepší je ten klid ubytování v cestovce poptávat jako hlavní požadavek. Tam podrobnosti vědí a nerisknou špatnou radu, tedy většinou. Pak místo najít na netu, bývají připojená hotelová hodnocení dovolenkářů.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den,sice to není na severu,ale klidnou dovolenou můžete prožít v Živogošče Blato,Mala Duba.Pohoda,klid,žádná Makarská,Byl jsem 2x a supr,klid,hezky,dobré jídlo.

hodnocení

Dobrý den. Díky za tipy, ale zapomněla jsem dost podstatnou věc zmínit. Nemáme možnost vlastní dopravy, takže musíme spolehnout na autobus.

poiu*

hodnocení

0x

já byl ve vrsaru a moc se mi tam líbylo podruhý sem jel dolů ke Splitu do Omise a už nikdy bych tam nejel nestálo to za nic*cteni*

hodnocení

0x

Co člověk, to jiný názor. Znám ve svém okolí 3 manželské páry, které do Chorvatska jezdí už řadu let /každý zvlášť - neznají se/ a všichni pějí velikou chválu. Byla jsem také, ale byla jsem dost zklamaná. Vadily mi kamenité pláže, které byly všude a také hojně se vyskytující mořští ježci.

Daleko víc nyní preferuji jižní Itálii, nebo Bulharsko. Teplé moře, spousty písku na pláži. Ale jak jsem už psala: někdo rád holky, jiný rád vdolky...Takže záleží ten výběr jen na Vás. Já bych ale už do Chorvatska nejela. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]