Nejste přihlášen/a.
kapkanadeje tady už byla diskuze ale už asi vím kdo to je a není se čemu divit v hodnocení
Vendula Svobodová
Bingo, Svobodová di doplnila právnické vzdělání a když po nocích neskotačí s jarým padesátníkem polonahá po ulici, radí na poradně
Hejkal je převlečený Luc Bílý, Lidka je tu inkognito a ve skutečnosti je to Lída Nopová a pod nickem clayman je skrývá Tom Clancy osobně, který tu tajně praktikuje češtinu..
Itane, Vy máte ale starosti. I když se běžně na zprávy VIP s tím odulým Pomejem na Primě nedívám, včera jsem to mimořádně nechala zapunuté.
Když jsem viděla paní Vendulu Svobodovou na večírku v kostýmku jak v šantánu, s holýma nohama, nebyl to vůbec pěkný pohled. Ovšem co následovalo potom: ožrala se jako čuně, ležela na kapotě auta a její partner s ní buď skotačil zezadu, nebo Vendula pokojně zvracela. Nevím, až tolik to kamery nepřiblížily a to je moc dobře. Nemusíme my poplatníci vidět všechno. Pak ji ožralou strčil její partner do taxíku a odvezl domů, kde ji zase pracně soukal ven.
Kdybych se měla podobně chovat, styděla bych se, kdyby to viděl jen někdo z mých známých, natož celý národ.
Jak můžete takovou ordinérní štětku spojovat s KAPKOU NADĚJE?
Kapka je podle mě velice rozumná, chápavá a decentní paní, která umí slušně a ohleduplně poradit v každém zádrheli. To by ožralá paní Auš nikdy nedokázala, i kdyby se na hlavu stavěla. Ta má svou slávu jen z toho, že měla za muže pana Svobodu a toho jsem si velice vážila. Za ty jeho krásné skladby. Jinak paní Auš podle mě žádné zásluhy nemá. Jaga.
Já se na VIP nedívám jen něco zaslechnu z upoutávek a co píše např. ANDREA1 to jsem nevěděl a Auš kdo to je to jsem si přečetl až tady, mě drby nezajímají. @babajaga to že je ordinérní štětka taky nevím já osobně to nezkoušel ani se neptal tak to tvrdit nemůžu a ani vyvrátit ale jinak děkuji za názor. Karel Svoboda si to nezasloužil.
Vendula Svobodová to nemá v životě lehké, nyní prochází opět těžkým obdobím, rozpadá se jí manželství - po nevěře manžela Patrika Auše se rozvádí, má nemocnou maminku...Prožila velké útrapy -dcerka Klárka jí ve 2 letech onemocněla leukémií, ve 4 letech zemřela, zastřelil se jí manžel Karel Svoboda, což vyvolalo mediální bouři, které musela čelit, problémy s nevlastním synem Petrem Svobodou, který ji veřejně nepřímo viní ze smrti svého otce. Po smrti dcerky založila v r. 2000 úspěšný nadační fond Kapka naděje na podporu léčby dětí postižených loukémií, jejichž osud není Vendule lhostejný. To, co si již Vendula prožila aby vydržel kůň. Má velmi pohnutý život. Vzhledem k tomu všemu přecházím její úlet s alkoholem (který neschvaluji) mlčením. A to, že se toto dostalo na veřejnost chápu jako senzaci pro média. Já osobně si Venduly jako člověka vážím a určitě, kvůli tomu, že se opila, si nemyslím, že je to špatný člověk.
Andrea1: Máte naprostou pravdu. Co je komu do toho? No tak se opila, no a? Je to její věc. Její soukromá věc. Jen její. A to, že si někdo dovolí něco takového natočit a zveřejnit, je hnusárna. Velká hnusárna, kterou bych zakázal, kdybych měl tu moc. Měl bych chuť to nazvat daleko ostřejším výrazem, ale to se tu asi nesmí. A ještě to natáčení našlo, zdá se, spoustu diváků. Bóóóóóže, kam tahle společnost spěje? Že by počátek toho proklamovanýho konce světa?
A máte nějaké důkazy, že kapkanadeje je Vendula Svobodová? To bych mohla říct, že itan71 je například Václav Klaus. Nevím, to, myslím si to... Co víc dodat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.