Ahoj. Vezmi nějaký denní krém, do něj přidej polohrubou mouku a udělej si takovouhle masku peelingovou. Pomáhá. Mám to odzkoušené, protože když jsem byl v prváku, tak se mi začalo taky dělat akné a to dost hrozné a zbavil jsem se ho i tímto.
Ahoj. Každému pomáhá něco jiného. Co zkusit navštívit kosmetičku? Prohlédne pleť, ošetří a určitě doporučí vhodné přípravky přímo pro Vaši pleť.
dinkyjane*
U kosmetičky jsem byla. Sice mi poradila, jaké přípravky používat, ale je to docela finančně náročné. A jelikož jsem ještě studentka, tak si nemůžu dovolit kupovat si přípravky za tisíce.
Skúste medovú kozmetiku - nájdete na nete. Akné pôsobí hlavne na psychiku, preto je dôležité si každý deň NAHLAS opakovať Som zdravý, nemám akné, nemám vyrážky... výsledok príde, treba byť trpezlivý, pretože biblia hovorí ,že "všetko o čo prosíte, ste už dostali a budete to mať".
Mým dcerám nejvíce na akné pomáhaly vitamíny. Konkrétně pivní kvasnice, z lékárny. Vyrábějí je i potahované jako lentilky. Béčka a nerosty v nich jsou bez chemie, bez umělin. Cena je fajn. A pak z normálních kvasnic a žloutku pleťová maska, také není k zahození. Akné je důsledek hormonální nevyváženosti a je to vlastně důsledek problému. Kosmetika je na důsledek, ale je dobře začít s podstatou. K tomu patří i to, po jakém jídle se akné objevuje častěji a tomu se vyhnout.
dinkyjane*
Slyšela jsem, že pomáhá i kyselina pantoténová, která je k také dispozici v tabletách jako vitamín. Neznáte nějaké kapsle, které obsahují zhruba vše dohromady?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.