Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na akné?

Od: dinkyjane* odpovědí: 11 změna:

Ahoj,

neznáte prosím někdo spolehlivý a zaručený přípravek či recept proti akné?.. :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Ahoj. Vezmi nějaký denní krém, do něj přidej polohrubou mouku a udělej si takovouhle masku peelingovou. Pomáhá. Mám to odzkoušené, protože když jsem byl v prváku, tak se mi začalo taky dělat akné a to dost hrozné a zbavil jsem se ho i tímto.

dinkyjane*
hodnocení

Díky moc za radu, určitě to vyzkouším :)

frame*
hodnocení

0x

Ahoj - nebudu mou odpověď raději nijak komentovat - řeknu ti klíčové slovo a zeptej googla co ti řekne a jak se na to budeš tvářit ty. "Urinoterapie"

samadoma*
hodnocení

0x

já slyšela chválu od více lidí na přípravek Aknelot ,běžně v drogerii

hodnocení

0x

Ahoj. Každému pomáhá něco jiného. Co zkusit navštívit kosmetičku? Prohlédne pleť, ošetří a určitě doporučí vhodné přípravky přímo pro Vaši pleť.

dinkyjane*
hodnocení

U kosmetičky jsem byla. Sice mi poradila, jaké přípravky používat, ale je to docela finančně náročné. A jelikož jsem ještě studentka, tak si nemůžu dovolit kupovat si přípravky za tisíce.

Ale děkuji za radu :)

kackamacka
hodnocení

0x

Skúste medovú kozmetiku - nájdete na nete. Akné pôsobí hlavne na psychiku, preto je dôležité si každý deň NAHLAS opakovať Som zdravý, nemám akné, nemám vyrážky... výsledok príde, treba byť trpezlivý, pretože biblia hovorí ,že "všetko o čo prosíte, ste už dostali a budete to mať".

hodnocení

0x

Mým dcerám nejvíce na akné pomáhaly vitamíny. Konkrétně pivní kvasnice, z lékárny. Vyrábějí je i potahované jako lentilky. Béčka a nerosty v nich jsou bez chemie, bez umělin. Cena je fajn. A pak z normálních kvasnic a žloutku pleťová maska, také není k zahození. *palec*Akné je důsledek hormonální nevyváženosti a je to vlastně důsledek problému. Kosmetika je na důsledek, ale je dobře začít s podstatou. K tomu patří i to, po jakém jídle se akné objevuje častěji a tomu se vyhnout.

dinkyjane*
hodnocení

Slyšela jsem, že pomáhá i kyselina pantoténová, která je k také dispozici v tabletách jako vitamín. Neznáte nějaké kapsle, které obsahují zhruba vše dohromady? :)

hodnocení

0x

Synovi se dělalo akné na zádech, protože pil větší množství Coca-Coly. Přešel na minerálky s příchutí a akné zmizelo.

dinkyjane*
hodnocení

No já Coca-Colu nepiju vůbec. Piju jenom vodu, čaj a tak jednou za dva dny si dám sklenku šťávy..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]