Nejste přihlášen/a.
Teď jsem si byl zapálit a málem jsem spolknul velblouda i s krabičkou a zapalovačem...
V parku jsou nějací rozverní rodiče, kteří svým ratolestem pro obveselení dali do ruky římské svíce... A ke všeobecnému veselí dětičky střílí rachejtle po sobě navzájem, tak na 10 metrů...
Proti tomu, řekl bych, je seškrábání plísně z vlastních nohou i sestavení světelného řetězu napájeného "stopadesátitřífázovým" zdrojem, zcela ´prkotinózní´...
Sice k tomu nemám slov, takové věci už mě nepřekvapují. Ale chtěl jen napsat že ta první věta mne dostala dokolen.
Dnes na brněnské přehradě., led minimální vždyť víte jak mrzne a dva páry rodičů poslali své řekla bych tak 3-5ti leté děti klouzat. Já na invalidním vozíku říkám, to nemyslíte vážně vždyť se propadnou a jeden z otců co upíjel z nějaké lahve řekl, co je ti potom mrzáku, dej si loka a hned se půjdeš klouzat taky. Jelikož mě vezl manžel a nemuselo by to dopadnout dobře odpověděla jsem, že nic ale je mi líto těch kluků z pořičáku co ta děcka budou z podledu tahat. Takže mě už nepřekvapí i kdyby si děcka hrály s nášlapnou minou.
Lidus - mělas zařvat na ty děcka, kdyby se to propadlo, ať se pořádně nadechnou, aby vydrželi do jara, než roztaje led.
Jako vodáci máme na jedné z ´divokých´ řek takový rituál - skáčeme z ´můstku´, ze 4-6 metrů (podle stavu vody v řece) do ´tůňky´... Veliká legrace... To místo je - jako jedno z mála v dané lokalitě, dostupné i ze břehu - a před pár lety se na nás koukal ´místní taťka´ se dvěma dcerami, byli normálně podzimně odění (my, samozřejmě, ve ´vodáckém´)... A nevím koho z nich napadlo, že si jedna z holek (tak 10-12 let) skočí taky... A fakt - holka v ´teplákách´, výška cca 5 m, řeka cca 4°C...
No - holce jsme pomohli na břeh a otci ´vynadali´ - koukal, jakoby do drei neuměl napočítat - ale možná jen nerozuměl naší angličtině...
Na všem je nutné hledat tu dobrou stránku, takoví lidé by se měli zabít a oni se pokoušejí to udělat za nás
Opět adepti na Darwinovu cenu, nějak se nám množí...
P.S.: kdybys kouřil startky bez filtru, neškrábaly by Tě hrby v krku a filtry v pr...
Velbloudi neškrábou - pokud jim někdy nezapomenu sundat sedlo (nebo jezdce)...
BTW - Startky bez nejsou špatné, jen ty ´otrusinky´ tabáku na rtech některým vadí při líbání...
Polykat je třeba umět i jiné kuřivo...
S tímto ´závěrem´ jsem při zákládání otázky fakt nepočítal...
Jsem zvědavej, kolik z toho tu ráno (z)bude...
Hele, když už se některý odváží líbat takového startkáře jako jsem já, tak s tím musí počítat... Ono je taky dobré se to naučit polykat...
O tom se právě bavím!
Víš jaký je rozdíl mezi startkama bez filtru a pánským přirozením?
- kdo to neumí kouřit, tak toho má plnou hubu ...
... takže žádnej
Nooo, podle včerejších zkušenosti ani ten dotaz...
Před časem byl přece případ, že matka šla s tříletým dítětem asi v devět večer na procházku podél řeky a dítě tam samozřejmě spadlo a utopilo se. A já si říkala, "normální" či spíše normálně smýšlející matku přece nenapadne jít s takhle malým dítětem podél řeky a ještě k tomu takhle pozdě, protože už děti tohoto věku v tuto dobu přece mají spát... A nebo ta hrozná spousta případů, kdy rodiče týrají své děti...
Někdy si říkám, proč takovýto liídé mají děti? A ti co by se starali nemají? No asi to je nějaká "karma", osud těch dětí...
Zajímalo by mě mowlo, jak by tito "rozverní" rodiče z Vašeho příběhu pečovali o své děti s utrženýma ručičkama, a jak by se s tím vyrovnávali... Opravdu hnusná představa...
Spousta lidí nepřemýšli dobředu - o to více posléze ´bychují´...
Hope, třeba jsme se tak moc neprovinili...
Mowla, já jen připomenu název dotazu. Pravda je, že já dnes opravdu žasnu, zatím jsem nezaznamenal cenzuru v tomto tématu. Že by "někdo" včera trénoval na silvestra a dneska zaspal?
No, myslím, že je to spíš výsledek okamžité nálady či ostražitosti mazající osoby, než záležitost viny či porušení pravidel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.