Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Píši do této rubriky v jné jsem nedostal odpověd. Sázím live na hokej 3třetina před koncem utkání. sázím na otázku kdo vyhraje zbytek zápasu stav je 2-1. Když dám na tým co dal 2 goly a stav se nezmění vyhraji. Po sázce se změní stav na 3-1.Prohraji jak to vše je. Děkuji.
Píšete nesmysly. Jsou různé sázky a různé jejich popisy. Může být uvedeno na každém webu jinak, jiné možnosti a různé formy..
"sázka na aktuální stav" - tento zůstane až do konce
"sázka na výhru domácího" - výhra domácího (tj. musel byste vyhrát)
zřejmě ve vašem případě "vyhraje domácí v období 75-90minuty" - tj. v dané době je určen časový úsek, který má někdo vyhrát - takové mini utkáníčko. Pokud někdo dá více gólů právě v tomto čase, vyhrává tento časový úsek.
Pokud chcete sázet a nerozumíte tomu, pak je to cesta k exekucím...
doplněno 17.02.15 09:10:jasné - toho hokeje jsem si nevšiml... sorry
Udivuje mne prostě dotaz (opakovaný a na více místech-pro jistotu) na základní postup při sázení. Stojím si za svým- pokud neumí sázet, pak právě LIVE sázky jsou tou nejrychlejší cestou do pekel...
upravíme tedy čas - v období 45-50 minuty...ostatní sedí
To základní je PŘESNĚ SI PŘEČÍST, NA CO VLASTNÉ SÁZÍM. I já se poučím a před odpovědí si řádně přečtu, na co odpovídám (hokej-čas).
Vážený pane.Ano on tomu nerozumí proto se ptá ! Žádný učený z nebe nespadl.Kdyby tomu rozuměl tak je logické že se nebude ptát.
Vy jste mu vůbec ale neporadil jen ho vystrašil exekucí !
A ještě píšete nesmysly VY jak jste ho sám napomenul.Hokej se hraje 3x20 minut to je 60 minut celkem ! Vy mu tam píšete něco- o 75-90 minutách..to je fotbal.Jedno se hraje s pukem druhé s míčem...
Pokud sázíš na sázku "kdo vyhraje zbytek zápasu", tak to je od tohoto času a tohoto skóre do konce utkání, to znamená, že zapomeň, jaké je aktuální skóre (2:1, 3:1 nebo jiné) a prostě vsázíš, jak to dopadne do konce zápasu, např. pokud vsadíš na domácí a zbytek zápasu vyhrají, tak bereš, už to gómeš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.