Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Potřebuji do firmy pořídit nový tarif s neomezeným voláním a oficiální nabídka operátorů mě nějak neuspokojuje.
Máte někdo zkušenosti s aktuální nabídkou tzv "Šedých operátorů"?
Případné tipy uvítám na email nebo do SZ.
Ano mám zaručený recept.:
Zavolejte na O2, Vodafone, T-mobile jaká je jejich nabídka. Vyberte tu nejdražší - zavolejte jim a sdělte, že konkurenční operátor to nabízí levněji a sice za tolik a tolik. Okamžitě dostanete výhodnější nabídku. Opět zavolejte tomu nejdražšímu a sdělte mu, že konkurenční operátor to nabízí levněji a sice za tolik a tolik. Okamžitě dostanete výhodnější nabídku...
Tento postup neustále cyklicky opakujte dokud to bude možné.
Pakliže to uděláte nebo alespoň zkusíte - buďte tak hodný a podělte se s námi o výsledek.
Nevím zda ještě funguje - AVOX. Měl poměrně velmi výhodné ceny. Asi reálně nejlepší je nabídka Vodafonu, kde nabízí za 300 Kč neomezené volání, má to ale hářek, je to nabídka pouze pro velké fimy a státní organizace. Nebo nedávno jsem zaslechl, že nějaká MLM síť na prodej kosmetiky, nějaké voňavky, nabízejí obdobu AVOXu. Cenu přesně nevím, ale bylo to asi kolem 500 za neomezené volání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.