Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výzva ČKP - jak reagovat online?

Od: car* odpovědí: 6 změna:

Výzva ČKP

Zdravím, pomuže mi dneska ješte nekdo?Řeším případ čkp, a nemužu, a nebo netuším kde mužu vložit námitku online.

Na jejich portale se nemužu nikde dostat, co stím?Nemel jsem pojištěné auto, a chcou po mě 2820 kč,jak jen jím mužu

napsat že auto nebylo v provozu, hlavne oradte kde to psát v tom jejich systemu. Dekuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eva900*
hodnocení

0x

V dopise, který jste od nich obdržel je uvedeno tel. číslo na které se můžete obrátit. Ale pokud auto sice nebylo v provozu, ale neměl jste v depozitu uschované SPZ, tak se budete těžko obhajovat.

buss
hodnocení

0x

Na papíře, s dodejkou.

car*
hodnocení

Pry to jde i online?

endyfrog*
hodnocení

0x
car*
hodnocení

No hurá,už se blížíme k mé odpovedi,možná.Ale prave otomhle tady píšu,že tam nikde nemužu nic vložit , jak pokračovat, nebo která

to je z jejich ikon?

repkin*
hodnocení

0x

Na internetu nemáte potvrzení, že jste to odeslal, jak už zde někdo psal, lepší je to na papíře, s důkazy a hlavně s dodejkou, těch 30,- Kč Vás nezabije, zatím co Vám dluh každým dnem narůstá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]