Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtějí lidé pojištění?

Od: doupavoj* odpovědí: 12 změna:

Má zvědavost je prostá, chtějí lidé pojištění?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
13.05.09 20:33
hodnocení

0x

Já ne.

kajka*
hodnocení

0x

Ja tiež nechcem. Mojou poistkou nech je BOH, to chcem.

chlamak*

Kdyz te nejakej blb v byte nad tebou vytopi a kompletne ti znici novou kuchyn za 90 tacku, jak se to stalo mne, navic soused nepojistenej... Hmmm, pak jsem si rikal "pan buh zaplat za to ze jsem pojistenej" Asi tak...;)

antynka*
hodnocení

0x

A jaké pojištění máte na mysli? Některý jsou nutností - např. zdravotní a jiná jsou dobrovolná... Myslím si, že každý člověk sám podle sebe zváží, která a zda-li vůbec z těch dobrovolných si pořidit a zda-li se mu to vyplatí... Trochu má z té otázky pocit (možná jde orpavdu jenom o pocit), zda-li když se budete věnovat prodeji pojištění, jestli Vás to uživí? Čtu správně mezi řádky? :)

doupavoj*
hodnocení

Ano je to tak bokem dělám pro pojišťovnu Victoria Volksbanken, ale dělám pojištění cizinců do ČR. Chtěl jsem se pustit na trh i s bezkonkurenční Životní, Úrazovou, Cestovní, Důchodovou pojistkou..ale nejdřív si zjistim jak to lidé vnímají.

stene*
hodnocení

0x

Já jsem z teh,co jsou pojištěný i několika různýma ústavama "pojištovacíma"*smich* a musím říct že se docela divím že ty my pojistky ještě nechtějí zrušit, pan nehoda by mohlo být mé druhé jméno,Třeba když jsem hořel při požáru hydrauliky,jsem ok.jen mi to trošku ožehlo nohy ale laser léčba to docela zpravila,nebýt pojistky,asi by na to nebylo. nebo když vás na přechodě porazí babi,co řídí i když nevidí.takových story mam víc,škoda říkat. Jaký je být vytopený vím taky, ono 8x do roka a to nad nama jsou jen 3 "sousedi" je taky nářez. Nebo 14 dní starý auto a hned salva kamínků od kamionu,já teda nebudu nikoho přesvědčovat,ale já osobně bych bez pojistek asi v dnešní dobe nebyl.*frajer*

doupavoj*
hodnocení

Jsem velice rád, že slyšim i životní story...Ale plně s Vámi souhlasím. Dnes bez pojistky je velké ryziko..Třeba ta důchodová reforma co bude, ale lidi to moc nezajímá.. Furt nemužu přijít na to jak oslovit lidi, jakou formou aby je to neobtěžovalo, ale potěšilo.

antynka*

Lidé, kteří chtějí pojištění, si najdou svého "pojišťováka" samy. Když něco ptořebuji, tak si zjistím podmínky jednotlivých pojištˇoven a kontaktuji je sama, když je potřeba a ne když si potřebuje někdo jako vy (neberte to prosím špatně, jenom sděluji svůj úhel pohledu) vydělat. Mě když někdo zavolá a něco nabízí, tak apriori se s ním bavit nebudu. Přichází totiž v nevhodnou chvíli a v době, kdy ho nepotřebuji... Chyba je dle mého názoru tedy v systému nabízení pojištění a nemožnost zaměření se na klienta, který službu zrovna hledá... v tom je problém... lidé chtějí pojištění, ale jen někteří a o těch musíte vědět... Protože ty ostatní sice možná přesvědčíte, ale oni to po prá měsísích zruší, protože jste je přescědčil o něčem o co neměly vůbec zájem...

doupavoj*
hodnocení

o to mi jde, já nechci lidi nutit, ale zjistit od nějakých osob kdo hledá pojištění abych mu mohl udělat i já nabídku. A i timto způsobem bych se chtěl zeptat jestli o někom nevíte a nejde jen o pojištění, ale třeba o penzijní připojištění nebo stavební spoření.

Běžte do toho, nadřízení vás budou honit jak nadmutou kozu. Mají pěkné provize a čas na to vás masírovat a honit po lidech. Pár jich znám. Jsou to zasloužené peníze, někdy víc projezdí a protelefonují než vydělají.

antynka*

Snažím se Vám říci, že aktivní oslovování lidí takovýmto způsobem už nefunguje. Lidé jsou přesyceni a znechuceni nabídkami různých firem a pokud chtějí informace nebo kontakty, tak si je samy vyhledají. Chyba není ve Vás, ale v systému... Bohužel... Ale je to jen názor...

doupavoj*
hodnocení

Za každý názor děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]