Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřebuji poradit, sháním zájezd k moři do Chorvatska, ale ne do apartmá ani hotelu anni mobilheimů ... chtěla bych do stanů, ale zatím jsem prostě nennarazila na cestovku, která by to nabízela, taky jsme z moravskoslezského kraje takže bych potřebovala přepravu autobusem a nástupní místo Opava nejlépe... Ještě lépe krnov ale to je asi nadlisdské, je to hodně složité, ale kdyby někdo nááhodou věděl tak prosím napište, Děkuji
ono je asi jediny problem a to je doprava, jinak je kempu jak nasr**ych a muzete si pekne vybirat, kam chcete jet a kde se vam to nejvic libi a ceny za noc v kempu jsou usmevne Zkuste hledat i opacne, bez zajezdu, jen nejake dopravce a podle toho kam jedou se poohlednou po kempu a spocitat si celkove naklady
btw Krnov i Ostrava jsou prece za rohem, co je na tom sloziteho
Cestovek, co nabízejí zájezdy pod stan, je míň a míň. Poptávka je čím dál nižší, náklady vyšší (měna, předpisy) a lidi, co jezdí pod stan nemají nebo nechtějí platit víc, navíc čím dál častěji jezdí do Chorvatska i do kempu autem.
Nám jde samozřejmě také trochu o peníze ale není to to hlavní, prostě dovolená je pro nás spojení s přírodou, grilování ryb, myslím si, že touhle cestou že lidé také lépe seznamují v přírodě, když si sednete večer na tu svou ,,terasu" před stanem,, popíjíte si to svoje a slyšíte moře, no není to lepší než být v nějakém hotelu, kde je hlava na hlavě a prostě, to není moje vidina...
Cena pobytu ve stanu oproti ubytování v bungalovu je hodně podobná.
Když si ktomu započtete pohodlí a vybavenost tak jasně vede bungalov.
Většina znich má venkovní posezení s grilem, takže to co budete někde páchat v kempu lze i v pohodlí.
Jinak pod stan nemá cenu hledat zájezd s cestovkou. Prostě vlakem do Brna a z Brna do Splitu... ubytování si tam vyberete na místě
Já bych vás úplně nenápadně chtěla před stanem varovat. Zvláště pak, když máte malé dítě. Stany bývají dost narvané na malém plácku. Když někdo ze sousedů popije je veselý, někde se štěknou, někde pláče dítě, někde jsou mlaďoši hlučnější, nespí půl kempu. Ve stanu se do půlnoci nedá horkem a dusnem dýchat. Nikdy nevíte, kdo ze "sousedů" vám do stanu nakoukne. Všude je rozdělávání ohně zakázané, bývají vyhrazený prostor s jedním ohništěm, kde se sejdou různí a všelijací lidé. Nakonec se všichni proti vám obrátí, že chcete mít v noci ticho v době, kdy oni mají dovolenou.
joudic, vybrat v cestovce kemp, kde jezdí Rakušáci? Bez své dopravy? Hromadně, busem?
neni uplne pravda, kemp nemusi byt vzdycky jako na czechteku staci si vybrat misto, kde nejezdi tisice lidi a kam jezdi hlavne starsi rakusaci... vetsinou tam neni zadna plaz ale kameny, clovek je pak v borovem hajicku a ke kazdemu stanu nebo autu je dost daleko, lidi se usmivaji, zdravi i na veceri v restauraci apod... nicmene s ohnem mate pravdu... ja uz pod stan nejezdim, ale do maleho penzionku a nikdy jsem tam nevidel zaplatpanbu ceskou znacku, ale ubytovani stoji 30€, pod stanem naproti je to za 14€. Nebudu prozrazovat kam, aby to tak zustalo
ale je to region Kvarner.
no jak jsem tazatelce psal, je lepsi si zaridit jen dopravu a kemp si vybrat na internetu podle toho kde jede bus apod mam obavu, ze cokoli sezene jako zajezd, tak bude presne kemp typu czechtek v te nejvic narvane oblasti, takovou dovolenou bych fakt nechtel
neverim, ze neco nejede do Puly napriklad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.