Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balík v neděli

Od: petr222 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl bych jsem se zeptat, zda mi pomůže, když dám na Českou poštu balík dnes? urychlím to , nebo ne? Nebo je jedno, zda to tam půjdu dát dnes nebo zítra?
Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak balíky jsem v neděli nikdy neposílala, nicméně dopisy, které jsem přímo na poštu dala v průběhu víkendu (tedy pátek až neděle), došly už v pondělí. Dát je v pondělí, dojdou až v úterý.

punkturtle*
hodnocení

0x

Já myslím, že pokud chvátáte na doručení, tak to smysl má. Pokud zvolíte službu "balík do ruky", tak to doručují do 24 hodin, tudíž každý den se počítá, i neděle.

poiu*
hodnocení

0x

Dobrý den, výňatek z ceskaposta.cz/...:

Vybrané Doplňkové služby ke službě Balík Do ruky

Doplňkové služby
(kromě ostatních cen za podávanou zásilku)

Cena (bez DPH)

Cena (s DPH)

Garantovaný čas dodání v pracovní dny a sobotu
odesílatel může požádat, aby byl balík doručen nejpozději do 10./12./14. hodiny následující pracovní den po dni podání. Odesílatel může požádat, aby balík podaný v pátek byl doručován v sobotu.

41,67 Kč

50,00 Kč

Garantovaný čas dodání v neděli/státem uznaný svátek
odesílatel může požádat, aby zásilka podaná v sobotu nebo v den předcházející státem uznanému svátku, byla dodána do vybraných míst následující den.

121,67 Kč

146,00 Kč

doplněno 03.06.12 09:21:

ceskaposta.cz/...:

Benefity služby EMS

• Kvalitní, rychlá a spolehlivá služba.

• Garantované dodání je následující pracovní den do 14 hodin.*

• Dodání v sobotu, ve vybraných místech i v neděli a státem uznaný svátek.

• Velké množství doplňkových služeb.

• Ocenění zásilky až do výše 100 000 Kč (Udaná cena).

• Udaná cena do 30 000 Kč v ceně služby.

* v případě dodržení termínu podání stanovených poštou k tomuto účelu (pro bližší informace kontaktujte poštu, kde uvažujete o podání zásilky EMS).

cepagis*
hodnocení

0x

Smysl to má v každém případě, dělám to tak již několik let a i normální a cenné balíky a doporučené zásilky mnohdy dorazí k adresátovi již v pondělí dopoledne. Samozřejmě to asi nelze garantovat, v exponovaných obdobích (Vánoce) už vůbec ne, ale i tak je možnost zaplatit si za rychlejší službu. Ony ty pobočky s nedělním provozem patří většinou k těm velkým a svoz probíhá každý den...

hodnocení

0x

odneste hnedka balík někde do nějakého hypermarketu kde mají pobočky pošty a zítra má příjemce balík doma, ;)

několk balíků jsme takhle odeslal a také obdržel!

takže mohu doporučit tento způsob,*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]