Nejste přihlášen/a.
Z legrace jsem na otázku Patrika, na narušený spánek napsala, že založíme Klub narušeného spánku. Drazí kolegové a přátelé, kdo se hlásí? Magdon bude dělat předsedu představenstva. Já se hlásím do funkce pokladní :D A uděláme konkurz na léčitele, který nám pomůže dobře se vyspat. Dostane od nás zlatou medaili, kterou navrhne a vypracuje také náš člen.
Musíme to promyslet. Očekávám vaše návrhy
z rozžhavené Ostravy, babka
Na špatný spánek, zvláště v těchto vedrech mám recept. Na naši chalupě je spousta práce, tříletá vnučka zaměstná a večer padám do postele polomrtvá, navíc na chalupě je stále příjemné chladno. Dnešní noc v panelovém bytě byla šílenství a ráno před barák vyjeli magoři se sekačkama (netuším co sečou když tráva je suchá).
Tak kupme velký bazén s čistou vodou někde ve středu republiky, naženeme se tam všichni, pořádně si zaplaveme, pak si dáme studenou sprchu, uděláme řádný grupáč a to se nám pak všem bude spát jedna radost
Jo Michale to bych se i přihlásila ale bohužel mám svůj zenit už za sebou a jak píše "babi" chtělo by to ty slepce.
doplněno 06.08.13 11:11:Teplo je sice dobré ale už stačilo, těšila jsem se po šílené bouřce, že se ochladí a prdlajs, zahradu to mírně pokropilo, po dvoře rozházel vítr vše co nebylo uvázané a další ráno už zase vedro. Lidičky já ale letos zjistila, že mi plavou nohy pod vodou když se nenadechuju a tak si to užívám, do bazénu mě manžel nějak schodí (myslím, že lidi kolem se baví, dokonce nabízejí pomoc). Na vytažení z vody jsou potřeba dva siláci (asi bych měla zhubnout) ale jinak je to super a večer vážně spím jak nemluvně a Hypnogen zůstává v Brně.
doplněno 06.08.13 11:32:Tak jo, hlásím se na to vybírání vstupného ( a můžu se dívat?). Vidíte na to pivo jsem zapoměla, večer zajdem s manželem na jedno nebo dvě, sice na chalupě je pitelná jen Holba a Svijany ale osvěží.
Vy musíte být spořádaná ženská se smyslem pro humor a tak to má být
Třeba byste mohla vybírat vstupné a nebo roznášet to pivko
Jé, co bych dala za to, kdybych nemohla spát. Já naopak můžu spát pořád. V noci dám svých 8-9 hodin a po obědě ještě zvládnu 2-4. Radu na celoživotní spavost a neustálou únavu byste neměla?
Jak říkal pan Hrušínský ve Vesničce - to já jsem vzhůru už v půl čtvrtý ... A je jedno, jesti usnu v deset nebo po půlnoci,
Jo, večer usínám při zprávách a jsem vzhůru už kolem půlnoci. Když to vydržím a usnu až kolem 22:00, jsem rovněž vzhůru kolem půlnoci. Většinou sice ještě se značným úsilím vydržím v polospánku ještě pár hodin, ale když kouknu na budíka a ono "už" je 5:30, raduju se, že už můžu vstávat. Takže vstanu, udělám si snídani, pustím televizi a vlezu zpátky do postele. Občas se mi pak podaří ještě na chvíli usnout. Ovšem vněkterých případech skutečně vstanu třeba ve 2:00 a jdu natírat dveře (například).
Teď je 18:34 a já sotva vidím na monitor, jak se mi zavírají oči. Pokud ale podlehnu a půjdu si lehnout, vím, že budu vzhůru od nějakých 21:00.
Není to tak dávno, kdy jsem musel vstávat v 5:20 a považoval jsem to za křivdu.
doplněno 06.08.13 18:41: Tuhle se mi stalo, že jsem si neskutečně ospalý šel brzo lehnout. Když jsem s vyspalý do růžova probudil, bylo venku šero. Zajásal jsem, jak jsem celou noc krásně prospal. Ovšem jen do chvíle, než jsem se podíval na hodiny. Bylo teprve 3/4 na 10 večer
.
Vážený pane předsedo, velevážená paní pokladní, dámy a pánové - hlásím se jako trenér - mám schopnost usnout kdekoli a kdykoli si zamanu, rád předvedu - pokud slíbíte, že mne nebudete budit (nesnáším zejména lití studené vody do ucha ).
Babi - ti ´nespaví´ se budou o nás, ´spavce´, starat?
To se nám to teda zas až tak nedaří, najít nespavce. To jsem si myslela, že je nás většina. Asi to ještě chce čas. Těm, kteří dobře spávají, těm skoro závidím. Spaní a neschopnost spaní nemá co dělat s únavou. O to je to horší. Unavená a oči jak pulec před bouřkou! A nezaberu!
Ti, kdo dobře spávají, mohou být v klubu jako hostující členové. To by šlo, ne?
Mowla, ještě chvíli a dotáhneme to k naprosté dokonalosti. :D
Tak já bych se taky přidal. Mohl bych dělat třeba tiskového mluvčího? Dobrý mluvčí se vždycky hodí :D.
Jo a někdo by si měl vzít na starost reklamu. Musíme se proslavit a získat spoustu nových členů . K mé lítosti se však nemůžeme rozrůstat za hranice. Proč? Protože u nás máme zkratku ŠS, ale v zemích, kde nemájí háčky to vypadá trochu blbě
.
P.S. Díky za založení této diskuze. V tuto denní dobu mě nic nemohlo více pobavit .
Beru toho léčitele. Přátelé, nasaďte si na zahrádce meduňku, roste jako blázen. Čajík z ní je rozené uspávadlo, já se z takové meduňkové noci nemůžu vzpamatovat třeba celý den! Meduňka z obchodu se může jít bodnout
Michalko, meduňka odzkoušená. Po práci na zahradě, sprše, vyvětrané ložnici, pěkné chvilce s mužem a prd prd slavný soude. Nic! Myslím si, že je to rozhozená chemie mozku, konkrétně nedostatku melatoninu.
Stále jsou očekávány nové návrhy do zakládaného klubu. KN? Klub nespavců? A mohli bychom ze svých řad, časem, navrhnout našeho člena na funkci prezidenta republiky? Šlo by to? :D
Po par pivech usne kazdy.
-
Skrome bych si ovsem pro vas nove vznikajici pakt dovolil navrhnout mozny nazev a ocekavam, ze budu po zasluze radne odmenen (potrestan?) nejakou vhodnou trafikou.
Nadace Extremnich Scitacu Prezvikavcu AValendove Excitovanych Chrapalu.
Zkracene NESPAVEC.
Dovolil jsem si požít Vaši myšlenku. Co třeba tohle:
Šikovná Parta Aktivně Tolerantních Nyní Jednotných Spoluobčanů Postrádajících Absolutně Novou Energetickou Koncepci
Zkráceně ŠPATNÝ SPÁNEK.
Jo a taky jsem si dovolil vyměnit Y za J. Aspoň to bude světovější .
Ano, nevím, jestli je to optimální řešení, ale pivo zabírá, pak ještě dobrý film nebo kvalitní kniha, u toho se dá taky dobře usnout.
doplněno 08.08.13 01:35:Ještě oprava, kvalitní knihu čtu obyčejně do rána.
"...pivo zabírá..."
To jo, zvlášť v tomhle vedru jsem po 2 plzních ochotný usnout kdykoliv. Jenže je problém, za 2 hodiny jsem vzhůru a pak už neusnu vůbec .
Tak to jsem ještě nezkoušel. Možná by to fungovalo, ale mým játrům a peněžence by se to asi nelíbilo .
Hope, nerad to konstauji, ale žádná milenka v posteli není tak spánek přinášející, jako hic...
No asi také jsem nespavec.Dle mého spím dost ,ale žena tvrdí že to není normální.Po noční tak 2-3 hodiny jinak kolem 5-6 hodin a dost.
Abych se aspoň trochu vyspal po noční tak si dám pivko někdy štamprličku a pak spím i o hoďku dýl.To jsou ale vyjímky když nemůžu usnout,přeci nejsem alkoholik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.