Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám doma skoro celý týden novou korelu (staří 2 roky) a když jsem chtěl vyčistit klec, tak mě napadlo je pustit a třeba, že se do pár hodin vrátí zpátky do klece. Byl jsem naivní a vůbec nevím co mám dělat, když jdu k němu pomalu s rukama, tak odletí a prostě už mě napadla i deka, když ho naženu na postel a potom ho dám do klece, ale nechci mu ublížit, nebo ho nějak stresovat. Co mám dělat? Čekat? A na co? Díky
Ahoj. Připadá mi, že chudák neví, odkud vlastně vyletěla a jak se tam zase vrátit. Možná, i proč by se tam vlastně měla vracet? Počkej na tmu a pak ji chytni a dej spátky. Já bych taky spátky nešel. Nějaký žvanec by mě asi nalákal, ale korelka to o hladu asi chvíli vydrží. Tak vydrž taky.
doplněno 15.02.15 15:32:No, vidíš. Diesel to potvrdil. Dej ji čas, aby si zvykla na to, kam se může vracet pro pití a zobání.
Normálně ji nech být,do klece jid dej co potřebuje,zrní,vodu...tohle se mi stalo s andulkami-také nechtěli zpět,od té doby si mohli kdykoliv proletět,klec se zavíral jen když bylo oetvřené okno,ale to bylo víc zavřené pod okny vede hlavní tah takže hejna aut!Dokonce i kočky je respektovali i když třeba usedli ma zem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.