Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brno - Olomoucká ulice - vietnamská tržnice

Od: ivca20 odpovědí: 3 změna:

Ahoj všichni, chci se Vás zeptat na vietnamskou tržnici v Brně na Olomoucké ulici... Pojedeme do Brna a chtěli bychom tam nakoupit nějaký v uvozovkách značkový hadříky :), jsme totiž ještě studující. Tak nás zajímá, které dny, kdy tam navážejí zboží, zkrátka kdy tam mají velký výběr a jak tam mají otevřené pro veřejnost? Děkuji moc za odpovědi. Ivča

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aljosa11*
hodnocení

0x

ahojky, vím že tam měli otevřeno každý den kromě pondělka ale kdy naváží zboží nevím , je tam tolik hangárů, že určitě vybereš, pro veřejnost je otevřeno pořád až do večera, ovšem tyto informace nejsou úplně čerstvé já tam byla někdy v loni na podzim, snad ti někdo napíše novější informace.

doplněno 20.05.09 14:01:

tak včera jsem tuto tržnici navštívila , zboží stále naváží a je ho tam mraky, otevřeno mají jak jsem již psala denně od 9.00 do 21.00 kromě pondělí. tak dobrý nákup pokud už jste tam nebyly.

ivetavlachopulosova

a o vikendu je jak otevřena ta tržnice? vim že přes tyden 9-21hod. a jak vikend?.prosim napište . děkuji

misa*

o víkendu to mají otevřené stejně,tedy od 9 do 21 hod...:)a je to tam fakt super;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]