Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním film

Od: tomask® odpovědí: 14 změna:

Prosím vás, nemá někdo nahraný český studentský film z roku 1961 Turista? Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

0x

DObrý večer, našla jsem ho zde:

ulozto.cz/...

hodnocení

0x

Je na ulozto.cz

hodnocení

Tak jsem za vola, já to nenašel. Díky.

faithoncemore*

To vůbec nevadí. Hlavně že film máte. Já jsem na tom hůř - sháním film Útlocitný policajt a Agnes a nejspíš mám smůlu.

hodnocení

A nějaké bližší info, tento název nezná ani csfd.cz

faithoncemore*

csfd.cz/...

csfd.cz/...

Jů, kdyby mi to tak někdo tady pomohl sehnat, to bych upekla pro všechny z poradte.cz dort :)

Tady je ke shlídnutí ten 1. ale musíte bejt registr.

media-fire.org/...

doplněno 01.02.15 18:18:

A ještě tady ale zase registrace.

ifilez.org/...

faithoncemore*

No toto! Vůbec jsem nečekala, že to vyjde! :) Děkuju moc. Jdu si hnedka přečíst podmínky pro registraci.Ještě jednou děkuju.

doplněno 01.02.15 18:34:

Ony ty dva odkazy jsou si něčím podobné, respektive ty obecné podmínky, které se po přečtení tak nějak zdrahám potvrdit a bez jejichž potvrzení se nedostanu ani k té první bezplatné verzi...tak to zatím vzdám, ale jsem moc ráda, že existuje možnost, až můj absťák po tomto filmu zesílí :) Děkuju.

(Nevadilo by mi zaplatit stovku za jednorázové zhlédnutí filmu, ale do pravidelných plateb se mi nechce)

@faithoncemore Tu Agnes sem bohužel nenašel.

faithoncemore*

Nevadí. I tak Vám moc děkuju, že jste chvíli slídil se mnou :)

Tak ta Agnes by měla bejt na těch samejch stránkách jako ten Čuvstvitělnyj milicioner co sem vám tam dal ale zase registrace.

Když kliknete sem a potom na tlačítko STIHNUŤ FILM tak vás to tam navede..

Apropos: co obnáší ta registrace?.?.?

doplněno 01.02.15 19:20:

Aha. Tož to ja.

faithoncemore*

No musela bych kliknout, že souhlasím s podmínkami. A ty obnášejí na můj vkus trochu podivné odstavce o poplatcích - že jejich výši si oni mohou měnit a dají to najevo oznámením a tak.

dejavu*
hodnocení

0x

U Agnes si dejte zaslat upozornění na mail předem 3 dny, než ji budou vysílat v TV, zadává se to vpravo nahoře zde. Pak je ještě můžete prudit zasíláním mailů do diváckého centra, aby ji vysílali.

faithoncemore*

Dobrý večer, Dejavu, děkuju, to upozornění nevyužiju, slídím daleko dopředu na ČSFD, co budou dávat - nepouštím televizi náhodně, ale cíleně (například dnes ve 20,20 pustím ČT ART). Ale s tím spamováním diváckého centra ;) to je skvělý tip pro mne! :) - já upustím něco grafomanského přetlaku a třeba budu po čase i úspěšná. Měla jsem to kdysi nahrané z TV na videokazetu, ale dnes už nemám ani kazetu, ani přehravač, obojí nějak zůstalo v propadlišti dějin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]