Nejste přihlášen/a.
zdravim všechny co neuspěji ,poraďte prosim nějakou fintu aby co nejdříve usnul.predem dekuju
Jiřinko, všechno nejlepší k sváku Nespaní neřeš. Vůbec o tom nepřemýšlej, neprožívej! Jinak se budeš stále děsit, že už zase neusneš. A ten strach ti fakt nedovolí usnout. Nejenže budeš nevyspaná, ale i bohovsky najedovaná. Vyprdni se na to a dospi to po obědě. Ale ne příliš dlouho, přespala bys ses. Hlavně neřeš! Ber to tak, jak to jde. Jak přišlo, tak odejde.
Už jsem to tu psal. Kdysi.
U televize zaspíš bez problémů. Koukáš s otevřenýma očima a najednou spíš...
Mně kdysi někdo poradil, abych když vlezu do postele, nezavíral oči. Jen je přivřel. A věnoval se sledování mého dechu a všechny vedlejší myšlenky zapudil. Dá se to naučit.
Posledních 25 let zaspávám kdykoliv, kdekoliv do pár minut. Když mám oči zavřené, přemýšlím. Po pootevření zaspávám. Účinnost u mne tak 95 %
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.