Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu usnout

Od: jirinkaa odpovědí: 5 změna:

zdravim všechny co neuspěji ,poraďte prosim nějakou fintu aby co nejdříve usnul.predem dekuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pajaaaaaa
hodnocení

0x

teplé mlíko s medem a knížku do ruky :)! a slečnu do postele na zahřátí? 3:) :D

mp*
hodnocení

0x

Zdědil jsem po babičce Hypnogen, za posledního půl roku jsem si ho sám (vědom si všech rizik) dvakrát naordinoval a dobrý. 10ti hodinový kvalitní spánek s půlhodinovou přiblblostí po probuzení alespoň u mě byl zajištěn.

hodnocení

0x

Jiřinko, všechno nejlepší k sváku *pusa* Nespaní neřeš. Vůbec o tom nepřemýšlej, neprožívej! Jinak se budeš stále děsit, že už zase neusneš. A ten strach ti fakt nedovolí usnout. Nejenže budeš nevyspaná, ale i bohovsky najedovaná. Vyprdni se na to a dospi to po obědě. Ale ne příliš dlouho, přespala bys ses. Hlavně neřeš! Ber to tak, jak to jde. Jak přišlo, tak odejde.

hodnocení

0x

Už jsem to tu psal. Kdysi.

U televize zaspíš bez problémů. Koukáš s otevřenýma očima a najednou spíš...

Mně kdysi někdo poradil, abych když vlezu do postele, nezavíral oči. Jen je přivřel. A věnoval se sledování mého dechu a všechny vedlejší myšlenky zapudil. Dá se to naučit.

Posledních 25 let zaspávám kdykoliv, kdekoliv do pár minut. Když mám oči zavřené, přemýšlím. Po pootevření zaspávám. Účinnost u mne tak 95 %

faithoncemore*

Ahá, takže musím sama sobě nalhat, že vlastně vůbec spát nechci - a buch, usnu? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]