Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte, cokoliv jiného na místo Seznamu.cz, Cetrumu.cz, Atlasu.cz... Něco, kde nebude násilí, sex, naše celebrity, naše polobrity a neskutečné množství reklamy...
A z čeho by takový server žil, kdyby byl bez reklamy? Budete jej platit? Seznam, Centrum, Atlas i další jsou normální podnikatelské projekty, jejiž hlavním posláním je generovat svým majitelům zisk. Je logické, že žijí z reklamy. A reklamu si u nich zadá firma, které se to vyplatí. Server tedy musí být něčím zajímavý a musí mít vysokou návštěvnost. A tu zajistí i ten bulvár. Bohužel je to tak. Analogicky - proč je tak úspěšná TV Nova? To je úplně to samé. Jestli Vám jde jen o vyhledávání, mapy a e-mail, zkuste google. Zpravodajství, počasí atd... pak na specializovaných serverech...
Cokoli místo ...? Proboha k čemu? Taky mám jako domovskou stránku strejdu Gůgla a považuji to za ideální. Jdu si odtud kam chci, nikdo a nic mě tam neotravuje. Naprosto nechápu, proč někdo pro přístup do pošty nebo někam jinam potřebuje Seznam a pod. Taky mám e-mail na Seznamu, ale ze Seznamu znám jenom občas přihlašovací stránku do něj. Od toho jsou přece poštovní klienti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.