Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro ženu - změna image

Od: kravsko* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

Chtěl bych ženě koupit menší dáreček a to něco jako změna image. Myslel jsem nějakou kosmetiku nebo popř. i kadeřnice.. Doporučí mi tu nějaká žena něco podobného. Rád bych jí překvapil a potěšil. Místo by mělo být Brno.

Děkuji za rady

doplněno 31.05.12 21:06:

Všem děkuji za rady...manželka je ale těhotná, a tak žádná vířivka, sauna atd... Zjistil jsem že nemá cenu an ta kosmetika, že ted jak je těhotná tak s ejí plet mění..co mi dámy doporučíte? Rád bych jí udělal nějakou velkou radost..

děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Konkrétní místo neporadím, ale dovolím si otázku: a přítelkyně o plánovaném dárku ví? Dárky typu "změna image" se mohou velice lehce obrátit proti dárci, protože je žena může vztáhnout na sebe, jako že se nelíbí *nevi*

Jinak já osobně bych třeba nechtěla poukaz někam k nějakému cizímu kadeřníkovi, mám svoji kadeřnici a než jsem ji objevila, párkrát jsem udělala špatnou zkušenost, tak teď se jí držím... pokud by mi chlap chtěl jako dárek zaplatit kadeřnici, nebránila bych se, ale jinam než ke své bych nešla...

askmenow*
hodnocení

0x

Tak jak psala lesi 2311, změna image je velmi ošemetná. Pokud nemáte signály, že o něco takového partnerka stojí, trošku bych se toho být vámi bála.

Jako podobné, ale vhodnější, mi přijdou dárky typu: kosmetické ošetření, masáž (celého těla, zad, obličeje), různé péče jako zábaly atd., wellnes den... hezkým dárkem dle mne také je líčení od profesionála spojené s fotografováním, též od profesionála.

Pokud jdete na slepo, mrkněte na slevomat a podobné servery, Brno je velké město, na něco byste tam mohl narazit. předem si ověřte, zda vám voucher, který si sám vytisknete a je nevzhledný, vymění za dárkový poukaz.

krkovicka*
hodnocení

0x
Žena potřebuje hyckat.Proto bych ji poslala na masáže;)Solna jeskyně by taky neuškodila.

dery*
hodnocení

0x

Pokud po změně sama touží, tak zkuste něco najít v nějakém vyhledávači na internetu. Pokud je to jen váš nápad, nedělejte to, otočí se to proti vám stylem "co se ti na mě nelíbí, že potřebuju změnu image?":)

Pokud si myslíte, že by jí kadeřník i kosmetika prospěla :), tak jí to určitě nedávejte jako "změnu image", ale jako "relaxační balíček", to zní líp a vypadá to, že chcete, aby si to užila a né, že potřebuje změnu :)

Mně osobně by se klidně líbilo něco takového - slevadne.cz/...
Zkuste třeba i www.zlateslevy.cz. Tam si zadáte město a výběr slev - ve vaše případě Brno a Krása a zdraví. Buď objevíte nějaký zajímavý kosmetický/relaxační/kadeřnický balíček rovnou nebo se můžete nechat inspirovat, získat tipy na různé salony a objednat v nich určité služby i bez slevové akce...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Žena s kolegyněmi dostaly od zaměstnavatele k vánocům poukaz v hodnotě 5.000,- do nějakého vizáž/style studia. Nemusí jít nutně o změnu stylu, ale jde o ten zážitek. Trvalo to cca 5 hodin, kdy se jí věnovala řada odborníků manikůra, vlasy, líčení, oblékání a pod. Ze všeho má především zážitek a dokumentaci na fotkách a videu.

ladin, toto by se mi také líbilo. Moc! *hi* Bezva zaměstnavatel!

fran
hodnocení

0x

Poukaz ke kosmetičce jsem jednou vyhrála. Takový s kurzem a zjistila jsem, že většinu zkrášlování co jsem se měla naučit umím a možná líp. Na něco jsem zase nebyla zvyklá a skoto mi to vadilo (důkladný makeup), protože bylo vedro a člověk se tudíž potil. Končilo to nabídkou drahého sortimentu, žádostí o adresu...Ošidné.

Jistější je dárkový kosmetický balíček - třeba pro milovnici květinových vůní tenhle:

edekor.cz/...

Když nic jiného se po spotřebování hodí alespoň obal - příjemná originální taštička.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]