Nejste přihlášen/a.
Zdravim, jedna se spise o volnou diskuzi. Ale chtel bych se zept. jak vnimate Vy normalni ridici takove ty ridice "milionare" s relativne drahymi vozy (od mega výše) s obvyklými "placenými" reg. značkami typu 7B0 7777, 3B6 5555 a podobně. Ja když je vidim, tak se musim smat a obvykle jim uhybam a davam přednost, protože jezdi poměrně rychle někdy i bezohledně. Zhlediska psychologickeho se snazi, myslim, za kazdou cenu na sebe upozornit, byt maji BWMcko nebo Audi-nu SUV (což jistě stačí) jeste musi mit spešl značku.Kdyby raději tu častku za "cedulku" dali na dobrocinne účely. MJ. ja bych o nic takoveho neměl potřebu.Jak jste na tom Vy? Díky. Pokud sem se někoho vyloženě dotkl = omluva. MJ. ani bych to zákonem nepovolil - nyni se to myslim připravuje nebo to už běží. K čemu to přispěje. . . .
Včera to už schválili.S tím nic nenaděláte.Vždycky budou lidi,kteří se potřebují,,zviditelnit,,za každou cenu.Tak jim to přejte.My ostatní víme,že jsou na světě důležitější věci,než to,co mám za číslo na ,,zadku,,.
jsou lidé,kteří potřebují zmasírovat své ego právě třeba jakože "akčními" značkami (vesměs to je "léčba" za nějaký nedostatek-at už třeba málo vlasů,podprůměrný vzrůst penisu apod.)...Osobně myslím,že obdiv vzbudí spíš nějaká rarita-at už to je třeba nějaký fakt krasavec sporták,atyp.malosériovka apod.nebo třeba velmi zachovalé +-30ti a více leté auto v luxusním původním stavu...To jsou kárky,za kterými se otočím-včera jsem zrovna viděl původního Opel Rekord combi někde cca rok výroby 1966-prostě nádhera,a ne nějaký trapny RZ ...7777 atd...
Jako 19 letý jsem si koupil starou Felicii (1963). Trochu mě překvapovalo, že mě občas prošel nějaký ten lehčí přestupek bez povšimnutí. Jednou mě dokonce stavěl pomocník VB, a když jsem zastavil, příslušník VB jen mávnul rukou, ať pokračuju. Jindy se příslušník VB divil, když v občance zjistil, že pracuju v Kovoslužbě. Později jsem zjistil, že původní majitel měl docela vysoké postavení u Veřejné Bezpečnosti. Na autě po něm zbylo číslo AB-30-00
. Takže mít takové číslo přináší určité výhody. Dneska, stejně jako před léty.
Občas procházím okolo Krajské správy České policie a sleduji SPZ na zaparkovaných autech (zaměstnanců). Z valné většiny tam stojí vozy s VIP značkou. To je ale náhoda, že?
blbé je když jedna značka cestou upadne, protože oficiálně nelze získat stejnou značku ze slitin s hologramem
za 200,- není problém tutéž,(sice tvrz.plast) s veškerými hologrami,perletěmi a plastickými znaky..na autě v polopřevodu se mi taky onehdá jedna ztratila (čili ofiko cokoli na úřadě smolík)a jezdí dodnes a nikdo nic nepoznal(opravdu zdařilá práce reklamního studia),ani technik STK,natož pomocníci na vozovkách...Jde všechno(i bez úplatků,protekce apod.)jen si umět poradit...,vše je něčím nahraditelné...
tak me prisel zajimavy vzkaz vnitř. poštou od neregistr uzivatele jmenem miramirajecu..ak
Ty ty poje..ý čur...ku ve zku...é škodovfce nebudeš mít nikdy na nic natož na lepší značku čehokoli ...pojeb...ý panelákový pič..si ...chcípni
.
. . . . co k tomu dodat, jen že už mám velmi jasno, kdo jakou značku potřebuje . Zřejmě taky jedem s hodmě malym . . .
(IQ)
Míro, že Vás takový člověk nemůže rozhodit?
Mám kámoše, malinký podnikatek, žádný mafián, koupil nové auto, přes známého, ten mu vše zařídil, dovezl auto až na dvůr a na značce je?E? 0000. Prý to nechtěl a poslal ho zpět...
musel by prý zaplatit nové značky, tak se s tím smířil. Po čase mě ukázal Pardubiceké noviny, jeho auto na titulní stránce, s textem něco o mafiánech a parkování kdekoliv, páč stál 10 metrů od zelené brány. Samozřejmě s povolením za sklem páč tam má provozovnu. Novinář se ho ptal, zdali si může vyfotit takovou krásnou značku, ale schválně to zabral zespodu, aby nebylo vidět povolení...
Tím chci říci, že znám jednoho člověka, který nemůže za takovou značku. (skoro)
Jaký je můj názor a co dělám? Třeba na dálnici pořád koukám i do pravého zrcátka, protože když se tam náhodou objeví někdo jako Trpišovský s 1AX 2222, tak mě to nerozhodí, protože ho čekám a vidím ho a jak se na to koukám na ty SPZ? No, vždycky vím, že tam sedí někdo vlivný, tak si držím větší odstup a neřeším to. Kdyby se něco stalo, tak mu se svojí Feldou výždycky ujedu mám to i ozkoušené Takže je důležité dávat si na tyhle grázly bacha a předvídat, protože jede-li přede mnou auto 3U4 0404, tak je zjevné, že tam sedí nějaký hajzl a je lepší se od něj držet dál. Ale taky tam nemusí sedit žádnej grázl jako třeba Trpišovský, ale může tam sedět třeba někdo normální jako třeba Dan Landa a tak, který Vám ještě dá ještě při ťukanci a čekání na PČR z kastlíku svoje poslední album
Ale většinou tam sedí nějakej hazl, tak bacha na to a držet se dál. A ještě něco, pozor na kouřová skla, tam se také většinou skrývají lumpové!
Celá léta se u nás jen žvaní o korupci při přidělování "lepších značek" ale nikdo nenašel odvahu zavést v republice jednoduchý systém postupného přidělování značek...když je u nás například cca 200 registračních míst, každé dostává přiděleny nějaké kombinace značek, v nějakém počtu, tedy pořadové číslo od - do, tak to se zadá do systému a ten při každé registraci, výdeji za ztacenou či odcizenou značku automaticky načte - přidělí tu kombinaci která následuje...Jak jednduché...
Proč to nefunguje? Protože k tomu není vůle...v čechách umíme jn žvanit a vykřikovat jaký je tady bordel, ale udělat pořádek nemá kdo...
Zastaralý elektonický systé, který nás prý stojí ročně desítky milionů korun / jeho udržováné/ to podle zdrojů blízkých autorům umožňuje, bohužel to prý nikdo nevyužívá...
No tak jděte na Vaše radnice a magistráty a ptejte se tam vedoucích odborů, proč tuto funkci nevyužívají...
doplněno 30.05.12 21:31:Proč to nevyužívají? Protže pak by nedostávali úřednice a úředníci kafíčko a bonboniéru a čokoládky od lidí kteří se živí tím že pobíhají po úřadech a zařizují na úřadech za úplatu přihlašování aut...Nebo nějakou kačku navíc?: .Ti dají někomu za oknem čokoládku za 40 Kč a naúčtují si u klientů tisícovku navíc...
No a když by pak přišel za vedoucím kamarád a chtěl by také lepší značku, když to mají ostatní a on je kaamrád, a on mu jí nemůže dát, i když nějakou možná má v krabici, protože to systém přiděluje postupně, tak takový vedoucí by byl na úřadu k ničemu,. ne?
A proč zavádět systém, když může místo toho vláda vypracovat nový etický kodex?
Ale dnes pan minsitr Dobeš potěšil TV diváky, socani co mají kamarády na úřadech už nebudou mít možnost získat lepší značku, ta bude stát na jedno auto celkem 10 tisíc...,Konečně dobrá zpráva...stát začne vydělávat?
Akorát jsem nepochopi, jak se bude pokračovat ve výdeji či ve výrobě těch obyčejných značek, které budou snad za 1400 i s přihlášením...které nebudou na přání...to se budou v běžné sérii při lisování přeskakovat "lepší" kombinace čísel?
I tak se zvyšuje EGO! Věřte něvěřte, až na první auto si RZ nepamatuji (na to mám ORV) a žádal jsem takové, kdy se čísla pletou.
Ať je klidně ... mají. A když mají teď zbytečných 10 000 proč ne. To mne vůůbec, ale vůůbec neirituje.
První auto jsme měli 23-23, druhé 23-43, třetí 23-77-dodnes si SPZ pamatuju ale nevím jakou máme dnes jelikož to už si manžel neměl možnost vybrat, je to s písmeny a pro mě složité. Takže ač nejsem milionář a jezdím ve Škodovce pro mě nejlepší SPZ by byla 1111 neb si prd pamatuju.
Já si myslím, že je do dobrá možnost. I když si vzhledem k ceně asi značky na přání nekoupím, tak se mi ale líbí, že značky mohou být používány i na následující auta. Dále se mi líbí možnost, že již nebude možné každého ztotožnit podle značky do kraje nebo okresu, ze kterého pochází. To je vhodné pro ty, kteří často jezdí do cizího kraje. Nebudou vypadat jako exoti.
takovou, nebo nějakou podobnou dobře zapamatovatelnou RZ můžete mít na svém vozidle taky, když si auto necháte přihlásit přímo od prodejce. V zaměstnání máme služební auta a náš ředitel měl Mercedesa, teď novou Audi a ač vždy protestuje proti takové SPZ/RZ, vždy ji má taky si všimněte, že většina těchto RZ je spíše na luxusních autech ...
Je to jenom proto, aby se oddělilo "zrno od plev". Tedy ti obyčejní, od těch, co na to mají a mohou si zaplatit sebevětší hloupost. Připadá mi to hrozně snobské a ty peníze bych použila daleko lépe, ale to víte, vydělávat se musí za každé situace. A myslím si, že poptávka od těch nabobů jistě bude.
Já bych podobné značky rozdávala zdarma roztržitým lidem jako jsem já. Máme starého Fordíka, asi 10 let a dodnes jsem si nezapamatovala jeho SPZ. Nejde to. Zato si pamatuji naši první škodovku stovku z roku 1972: PUA 14-43. A letos devadesátiletý strejda měl starou Ocrávii PU 15-04. K čemu mi to dneska je?
Proto bych pro sebe potřebovala nějakou zapamatovatelnou SPZ. Jaga.
Já na lidi s těmahle SPZ mám sice taky svůj názor, ale části z nich se musím sám zastat. Před třemi lety jsem si kupoval další auto za to co dosloužilo. Octavii první generace z bazaru a sledoval jsem především technický stav a vizuální stav vozidla. Až když jsem vozidlo kupoval a podepisoval papíry, tak jsem si všiml, že má prominentní SPZ *A* 0111 . Přesto jsem za celou dobu co držím řidičské oprávnění nedostal ani jednu pokutu.
Když někde jedu, tak se ve většine případech nezaměřuju na SPZ vozidla přede mnou, ale na jejich styl jízdy a podle toho si potom dávám i pozor.
Takovou SPZ bych nechtěl ani kdyby mi za ní měli ještě zaplatit. Své SPZky si nepamatuji a jsem za to rád. Musím si pamatovat mraky jiných věcí (hesla, piny, iča, diča, tel. č.,...) K čemu by mi to bylo.
Kamarád kupoval auto SPZ XXX 7000 - auto pěkné, ale ta SPZ byla hnusná. Docela často jsem asi před cca 4 lety chodil okolo domu, kde byla vždy zaparkovaná dvě luxusní auta. Jedno XXX 3333 a druhé XXXX 6666. Asi to na ně zrovna vyšlo no.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.