Nejste přihlášen/a.
Jsem fotoamatér a občas hledám informace a rady na internetu. Web www.fotografovani.cz, kam jsem chodil hlavně na fórum se od května dost změnil k horšímu. Nedá se tam vyhledávat a je to takové nijaké. Nevíte o nějakém dobrém českém diskusním fóru o fotografování? Koukal jsem na paladix, fotoaparat.cz a další a jsou rozsahem dost malé, fórum na fotografovani.cz bylo ideální, chodilo tam hodně lidí.
V záložkách mám tyto stránky, snad si z nich vyberete: digineff.cz/... photoextract.com/... fotoaparat.cz/... digimanie.cz/... digiarena.e15.cz/... ephoto.sk/... fotofanda.cz/... photopost.cz/... photoserver.eu/... www. fotografování jsem také donedávna sledoval, nevím však co se stalo, nezobrazují se odkazy na fotky, celé to nějak zamrzlo, vysvětlení žádné - však víte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.