Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sporty se celkem logicky dělí na zimní a letní. Kam by patřil cyklokros, když se (snad) jezdí jen sezóna podzim - jaro? Vždy, když vidím cyklokros, tak je mně nějak těch sportovců líto a říkám si, proč to nejezdí za tepla a sluníčka? Je to opravdu takový "rajc" - zima, bláto nebo sníh? Tenistům začne krápat a už se balí a tito sportovci to mají tak těžké. Není Vám jich také trochu líto? Děkuji Vám za zamyšlení a zdravím!
Umíte si přestavit tu dřinu na kole za čtyřicetistupňového horka? V zimě se aspoň při jízdě zahřejí...
Vzhledem k tomu, že většina sportovců sportuje kvůli adrelinu (nevím tedy proč, když větší množství v krvi vyloučené není zase tak zdravé pro srdce, ale to je jejich věc), tak to blato, sníh a fujtably okolo je pro cyklokrosaře nejspíš více vzrušující než pohodové jarní počasí
Dobrý den, no no. Proč zrovna čtyřicet ve stínu - jen takové hezké jarní počasi pro výlet na kole by stačilo. Ale, to oni ne - raději zimu, bláto, písek a mráz (a pak se musí i osprchovat).
No, já bych to nedělal . Zdravím!
Jo jo, už je nebudu litovat a budu jim přát nevlídno a plískanice - ať si pěkně zasportují. Fakt je, že i vepřík má raději blátíčko, než suchou podestýlku .
Já si myslím, že právě to bláto a mokro z toho dělá to pravé. Jezdit v teple na suchu umí každý.
Přirovnal bych to k ježdění teréňákem po tankodromu. Když je sucho a teplo, prostě se jezdí po kopečkách nahoru a dolu. Celkem nuda . Když ale pár dní prší, prohlubně se zaplní vodou a bahnem (neznámé hloubky), všechno klouže a je umění se rozjet i na rovině, občas se musíme vzájemně vytahovat z bahna... tak je to pak o něčem docela jiném. A vůbec nevadí, že pak budu mít obrovský problém to bahno z auta (a nejen z něj) dostat.
A vo tom to je.
Dobrý den, aha, takže to bude ten "rajc" a lítost není na místě. No, navíc to dělají asi dobrovolně.
Ale, divák je na tom lépe. Díky a zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.