Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jelikož plánujeme rekonstrukci bytu a chtěli bychom s manželkou mít představu jak bude dům vypadat po úpravě, tak by mě zajímalo jestli neznáte nějaký program, kde bych si mohl vytvoři návrh místnosti. Jako např. rozestavení nábytku, barva, velikost apod...Konkrétně se jedná o koupelnu a dětský pokoj, ale to je asi celkem jedno.
Znáte program, který není moc složitý, ale zároveň aby návrh v něm vytvořený vypadal pokud možno realisticky?
Samozřejmě počítám s tím, že program nebude vyloženě jednoduchý ale to mi nevadí. Rád se něco naučím
Děkuji moc
Zkuste český program Room Arranger, Můžete jej 30 dnů zkoušet a pak se rozhodnout, jestli jej koupíte nebo ne.
Zdravím,
záleží na tom, jaké jsou vaše představy. Vyzkoušel jsem více méně ze zajímavosti někalik těchto návrhářských programů a nakonec jsem dospěl k závěru, že tudy cesta (aspoň teda pro mne) nevede.
Důvod je následující - tyto programy obsahují nábytek a bytové zařizovací předměty ve formě tzv. knihoven. A pokud máte skutečný nábytek jiný (čili v knihovně programu není), tak tam musíte dát nějakou "náhradu" a zbytek si domyslet. Což podle mne ztrácí smysl. Buď to bude vypadat tak, jak to bude ve skutečnosti, nebo je mi to k ničemu a mohu to udělat tak jako doteď - vzít metr, všechno změřit, pak namalovat ve 2D a zbytek si domyslet.
Takže - pokud jste puntičkář a perfekcionista jako já, máte 2 možnosti - zůstat u klasiky a nebo se naučit kreslit ve 3D a celý návrh si kousek po kousku namalovat sám. Já sem zvolil druhou možnost - naučit se kreslit ve 3D.
Pokud vám stačí návrh jen tak "od oka", můžete samozřejmě použít nějaký "návrhář" a pak je celkem jedno, který, protože všechny jsou tak nějak v základu stejné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.