Nejste přihlášen/a.
poradím jak můžete ušetřit měsíční náklady. V případě zájmu pište na email nochiola
Četla jsem nedávno zajímavý článek na toto téma na www.vyber.cz/clan/... - Zkuste si to s rodinou také, omezit své náklady nebo se o to alespoň pokusit. Dobré téma v těchto dnech...
Dělejte jak uznáte za vhodné, ale já to řešil velice pracně. Vše jsem zapisoval do excelu a sledoval. Ani netušíte, jak utrácíte za věci, na které jste si ani nevzpoměli
Souhlasím Milane. Mám v počítači domácí hospodaření, abych viděla, jak vycházím s nákupem, režii bytu a ostatními výdaji. Stejně tak spotřebu plynu, elektřiny a vody, protože dělám pro mladé vyúčtování za byty v našem domě. To jsem začala, když jsem odešla do důchodu a chyběly mi ekonomické rozbory :D. To jsem ještě neměla internet, tak jsem se alespoň vyřádila v tabulkách. A je to dobrá věc, i když vím, že zbytečně neutrácím. Ale mám reservu v obdarovávání, ale to zase dělá možná víc radosti mě, než těm mým študákům.
Liduško, jak se mi krásně hledá doklad o reklamaci, kdy jsem to koupil, jak hodně mě stojí vozidlo, kolik chalupa, kdy jsem platil pojištění...
Bez poče a excelu bych byl hloupější.
doklad o reklamaci,kdy jsem to koupil,kolik stoji tohle, kolik tamoto, kolik sem utratil...
To ja to radsi nevim. Mozna jsem o to hloupejsi, ale urcite stasnejsi. Nez se furt nervovat nad rozpoctem.
Jinak zapisovani si vydaju je urcite jeden z mala spolehlivych zpusob, jak zacit setrit. Pak se skutecne projevi, kde se zbytecne plytva a kde se naopak muze treba i trochu vyhodit z kopytka.
Takze vse radne zapisovat, po nejakem casovem useku vyhodnotit, zavest zmeny, po stejnem casovem useku vyhodnotit, korigovat zmeny a pak uz to pujde samo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.