Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bus line,cítíte se bezpečně?

Od: ujendys* odpovědí: 6 změna:

u bus line zaměstnají kde koho bez praxe,cítíte se na cestách bezpečně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Nejsou lidi a praxe není vyžadována.

hodnocení

0x

Do autobusový dopravy nevidím, busem jezdím vyjímečně. Ale někde se ta praxe musí získat. Kdyby se brali jen šoféři s bohatou praxí, asi by za pár let neměl kdo jezdit.

Já se skoro divím, že vůbec někdo s tím chce jezdit. Jednou nohou v kriminále, druhou na hřbitově.

ujendys*
hodnocení

vždycky sem chtěl taky řídit bus už od dětství už mám náký léta a pořád mě to láká ale proto že už nejsem nejmladší mám s toho větší respekt a radši do toho nejdu přesto že sem řídil kamion,je to jak tu někdo píše jednou nohou v kriminále no kámoš k nim ted nastupuje s řidičákem B rovnou na bus tak sem na něj zvědavej,prej ho tam budoucí kolegové přijali se slovy áááá tak tu máme novýho koně,nevíš do čeho jdeš

hodnocení

0x

Bojím se s řidičem - hovadem. Na praxi nezáleží. Někdy mi připadá, že nejvíc jako hulváti jezdí spíš ti s dlouhou praxí, ale můžu se mýlit, nebo to může být jen "lokální záležitost".

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, autobusem jezdím často a řidiče už znám, není problém:). Jen jeden valil 110, když jsme nestíhali, což přikovalo značnou část cestujících do sedaček s mírně vytřeštěným výrazem. A lekla jsem se, když kdysi na jednom nádraží točil řidič zatáčku, na ledu mu to sjelo a celý autobus se vydal přes obrubník na průzkum jakési louky.

Kamarád jezdí stejnou linkou a řidič předjížděl auto, i když musel vědět, že to nemůže stihnout. Tehdy prý brzdili úplně všichni - předjížděné auto, autobus, auto v protisměru i všichni pasažéři v buse. Naštěstí to dobře dopadlo.

janplinto*
hodnocení

0x

Tuto společnost nevyužívám, ale občas jezdím autobusovou linkou PID MHD č. 240, kterou provozuje nadnárodní společnost Veolia Transporting. Ve firmě fungují strašné zaměstnanecké podmínky, hraničící s otroctvím v agenturách. Díky precizně propracovanému systému různých přerušení a pohotovostí to funguje tak, že řidič je celý den v práci, ale zaplacených má pár hodin. Osazenstvo za volantem tomu odpovídá: Někteří řidiči budí dojem, že teprve včera opustili brány bývalého kartuziánského kláštera na okraji města Jičína, kde odkroutili dvacítku. Jiní vypadají, že již mají vystavený úmrtní list a čeká se jen na doplnění konkrétní hodiny. Oblečeni zásadně v civilu, občas jako z charitních kontejnerů. Většinou sice jedu jedinou zastávku, ale vzdálenost činí šest kilometrů plných nájezdových serpentýn. *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]