Nejste přihlášen/a.
Ahoj, když si kooupím VIP na spotify.com tak si písničky budu moct přehrávat i offline (stáhnou se mi do kompu). Budu si ty písničky moct přetáhnout třebas na flesh disk nebo jsou digitálně chráněny? Uvažuju že bych koupil (já písničky stejnak stahuju z netu, ale leccos tam chybí.)
Ne, to nejde. Nestahují se totiž do počítače, ale do toho staženého programu (tj. nebudete je mít třeba někde stažené ve složce Hudba a podobně). Ale lze si stáhnout Spotify třeba do mobilu nebo tabletu, a tam si "stahovat" hudbu offline. Spotify účty jsou propojené, takže vám stačí jeden VIP účet (není třeba mít VIP na PC a potom znovu kupovat VIP na tablet např.)
doplněno 14.02.15 13:05:Každopádně VIP Spotify doporučuju. Já už žádné písničky ani nic nestahuju, vše mám tam a oblíbené playlisty si prostě umožním poslouchat offline a je to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.