Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Army vesta - kde jí koupím?

Od: asman odpovědí: 6 změna:

Ahoj lidi sháním přesně tuhle vestu v černý barvě, jak má na bocích to stahování na šňůry, blbě se shání ale existuje;), v armyshopech sice mají stejnou ale jen na takový ty pásky s přeskama jako je ta na třetím obrázku - tu nechci ( na obrázkách v armyshopech to není vidět nebo to nemají napsaný vůbec). Nebo nevíte o někom jestli jí třeba prodává?

Army vesta - kde jí koupím?
Army vesta - kde jí koupím? #2
Army vesta - kde jí koupím? #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asman
hodnocení

To dělám už několik dní. Na těch odkazech jí ale jaksi taky nemají.

majsterjoe*

army-airsoft.cz/...

měla by mít šněrování boku

doplněno 07.03.15 11:19:

Tak jedině objednat ze zahranicí.

doplněno 07.03.15 11:55:

Proč ccheš zrovna šněrování na boku jako korzet? Suché zipy na boků jsou pevné a dají se nastavovat rychleji

asman
hodnocení

Díky, ale to není ona. Sháním přesně tu jak je na fotkách ode mně

doplněno 07.03.15 11:15:

Problém je že na fotkách to není většinou k poznání a i když na fotce byla jasně se šňůrkami pak mi napsali že vesta má ty sponky a pásky.*ee*

asman
hodnocení

Jo tam jsem jí našel ale to samý - na fotkách nesouhlasí s popisem navíc jsou problémy s dopravou že se to nějak se nedá zaslat do CZ (asi se bojí že by se to ztratilo nebo jak s penězmi nebo co) Já anglicky moc neumím, tak je to pro mně obtížný i přelouskat.

asman
hodnocení

Protože jak je na třetí fotce , nejsou tam suchý zipy ale takový přesky, je to blbý kvůli batohu, a ty pásky na bocích lezou pod ruce se o to zavadí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]