Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v zadní části hlavy

Od: gdbfef odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Chtěla bych se zeptat, bolí mě v zadní části hlavy a někdy píchá a cítím tam jako bych tam měla míček nějaký.

Toto už cítím asi čtvrtý rok.

Doktora jsem se ptala a říkal, že to asi bude od zad, tak nevím.

Myslíte, že by to mohlo být příznak nádorového onemocnění?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Lékař nejsem...
Ale,bývá to opravdu od zad,konkrétně od krční páteře.Je nutné posilovat.

dericcaster*
hodnocení

0x

Také nejsem lékař, ale myslím si, že čtyři roky jsou víc než dost nato aby se případný nádor projevil i jinak...

Nosíte brýle? Pokud ne tak by to mohlo být i od očí. Mám s tím osobní zkušenost, také mne delší dobu trápila bolest temene a nakonec pomohly brýle...

webbiecz*
hodnocení

0x

Klasika při obtížích s krční páteří. Nehledala bych za tím hned nádor... Takže doporučuji rehabilitaci.

Webiecz,Vy jste lékařka?
Že jste to vystřelila tak suveréně.
Prý klasika...
webbiecz*

Shodou okolností se podílím na vedení jednoho NZZ se specializacií na RFM a fyzioterapii. Vlastní praxi se věnuji čím dál méně, není tolik času. Uvedené obtíže jsou skutečně hodně časté a potýká se s tím hodně lidí. Kromě toho i tazatelka uvedla, že lékař, se kterým obtíže konzultovala, diagnostikoval problém se zády. Předpokládám tedy, že si základní vyšetření udělal. To všechno vede k tomu, že je nejpravděpodobnější skutečně tohle. Takže bych doporučila na tom zapracovat, nejlépe pod vedením šikovného fyzioterapeuta.

fdb
hodnocení

Ano máte pravdu, doktor mi dělal vyšetření EEG akorát, ale CT vyšetření mi nedělal, a prostě řekl, že se jedna o problémy od zad.

bab
hodnocení

0x

Krční páteř mě zlobí už léta a tyto bolesti taky, vždy pomohly rehabilitace. Prý je to opravdu typické při postižení krční oblasti, tak mě to neznepokojovalo. Teď už nechodím do práce, páteř nezatěžuji, ale hlava v týle mě bolela pořád, jenom zpravidla ráno kolem 4-5 hodiny, silná tepavá bolest mě vždy vyhnala z postele. Pak jsem tady na netu vyčetla, že to může být abstinenční příznak nedostatku kofeinu u silných pijáků kafe, přes noc ten kofein chybí. Tak si dávám kávu kolem 20.hodiny a ráno hlava nebolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]