Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plnění obálek

Od: verunk* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s celesta@email.cz alis Hana Smýkalová? Týká se to ohledně plnění obálek. Přemýšlím, že to vemu, ale je to bez vstupních poplatků a je mi to nějaké divné. Děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

Ano. Plnění obálek funguje. Vezmete prázdnou obálku, dáte do ní stokorunu a někomu jí pošlete. Pro adresáta je to dobrý kšeft.

.

Nebo myslíte jestli na tom vyděláte vy? Proboha, jasně že NE! Tyhle "domácí práce"kolují mezi lidmi snad již od revoluce a stejně se pořád nachází dost lidí kdo tomu věří. Klidně bych se vsadil že jde o stejné nabídky jako v roce 1990, jen na rozdíl od mizerné nečitelné kopie přes kopírák na psacím stroji je to hezky vytištěné na tiskárně, možná i jako barevná brožurka aby to působilo důvěryhodněji. Nikdo někoho takového nezaměstná ani za nic podobného nezaplatí. Na podobné vkládání jsou již dávno stroje nebo si to případně firmy řeší vlastní silou. Je to PODVOD.

doplněno 29.05.12 12:04:

Stačí se jen podívat třeba na tohle

prace.inzercebazar.cz/...

a zamyslet se - jak to, že když dnes tolik lidí hledá práci tak je tolik nabídek na podobnou "jednoduchou práci"? Pokud by to bylo reálné, tak nebyla by podobná práce okamžitě obsazená? A jak to že jí nabízí takové množství lidí - když je to tak skvělé tak proč si tím rovnou nepřivydělávají sami nebo nedají to svým známým? *smich*

ladaadal*
hodnocení

0x

Přesně jak píše Petr. Zdarma vám pošlou informace. Tam bude, že máte poslat nějaké peníze (100-400) tam a tam a přijde vám návod na výdělek. Buď už nepřijde nic, ale v poslední době, abys nemohla podat trestní oznámení, přijde ti seznam inzertních serverů a rada, jak máš stylyzovat inzerát, abys nachytala další ovečky, které opět pošlou peníze a po několikáté linii začnou chodit peníze i tobě (ale riziko zisku je minimální)*smich*.

Rychle pryč od toho a dělat, žes to nikdy neviděla.

doplněno 29.05.12 12:08:

Petr opět napsal přesně to, co by ti mělo dát jasnou odpověď. Bohužel i po tolika letech všemožných podvodů se stále objevují lidé naivní a důvěřiví, kteří naletí. A to nijak nechci pomlouvat, patřil jsem k nim taky. Fůra z nás se totiž poučí pouze ze svých chyb a rady cizích nebere příliš v potaz*zed*

stribrnak*

zkuste Verunko zde zadat váš dotaz

Plnění obálek
petr123*

Jó, taky jsem kdysi na podobné věci věřil a na podobné nabídky skočil. Jenže to mi jetě ani nebylo 20 a hlavně ještě neexistoval běžně přístupný internet *hi*

hodnocení

0x

Dobrý den. Zase jeden člověk, co má hodně peněz.

Věří ještě, že dárky nosí ježíšek.

Škoda každé koruny, kterou za tuto činnost vydáte.

Klidně tu částku, věnujte venku bezdomovci a on vám poděkuje, ta paní se ani neozve, jen bude lovit další kafku.

=================================================================================

Jen můj názor.

ladaadal*
hodnocení

0x

Aaaa, koukám, že Petr123 má stejné zkušenosti jako já*zed*

verunk*
hodnocení

Děkuji Vám všem, aspoň už vím, že do toho nemám jít

fran
hodnocení

0x

Dokonce se šulí i studenti:

Studenti - plnění obálek

Místo práce: Praha
Minimální věk brigádníka: 15 let
Počet volných míst: 3

Popis nabídky:
Tato práce je založena na rozesílání, skládání a balení letáků s informacemi do nadepsaných obálek, které obdržíte spolu s adresami. Práci vykonáváte v klidu a pohodlí vašeho domova Věková hranice není nijak omezená. Nebudete hradit známky, ani žádné potřebné věci k této práci. Váš plat, vám bude posílán poštou a bude záležet jen na vás, jak budete snaživí (2000-4000 kč). Jako vstup se hradí 50 Kč - je to důkaz, že máte o tuto práci zájem a můžeme s vámi počítat. (Věřte, že vám to bude několikanásobně vráceno) Po zaslání reg. kupónu, poplatku a prázdné obálky, Vám bude následně odeslán materiál, se kterým budete pracovat. Kontaktujte e-mail a budou vám zaslány informace o této práci. Těšíme se na vaší spolupráci. Mail: prijemzakazek@gmail.com

Kontakt:
prijemzakazek@atl/...
Petra Dolejší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]