Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AkceZ - znáte?

Od: hop® odpovědí: 20 změna:

Zdravím, dnes mi přišel e-mail, nabízející mi registraci na webu www.akcez.cz, kde je možnost ušetřit nějaké peníze jen za tuto registraci. Funguje to na principu množstevních slev, již dnes existují a fungují tzv. šedí mobilní operátoři. Mám tedy dotaz, jestli konkrétně s tímto webem máte nějaké zkušenosti. Jestli to prakticky funguje, nebo jestli je to nějaká habaďůra.

Předem díky za rozumné reakce, hezký den!

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

2x
hop®
hodnocení

Aha, takže to možná bude i docela rozumná záležitost?! *palec*

ahasver4*
hodnocení

0x

Čus hop...:)Co jsem o tom slyšel,tak je to,krásný slovo,habaďůra...Já si dokonce myslím,že pravý důvod těhle mailů je sbírání mailových adres pro pozdější zasílání reklam...Takhle to vidím já...

wwewe

POZOR, AkceZ je jeden velký podvod!

Všechno slouží k získání osobních údajů, a jejich následnému prodeji k reklamním a marketingovým účelům.Čili, kdo se registroval, může zapomenout na něco pozitivního od serveru AkceZ, ovšem může počítat s hromady nevyžádaného reklamního spamu na různé nesmysly od úplně neznámých firem...

tesyk*
hodnocení

0x

Hope, i Vy?

hop®
hodnocení

Tesyku, ano i já někdy vznesu dotaz. A vzhledem k tomu, že vyhledáváním jsem na této poradně o zmíněném webu nic nenalezl, myslím, že otázka není zbytečná (jako některé reakce)... ;)

tesyk*

No, nic ve zlém, ale měl jsem za to, že jste rozumný muž a na nějaké "slevy", že neskočíte...

hop®
hodnocení

Nehodlám jan tak na něco skočit. Předevčírem jsem vypakoval dealera z Energetického centra. Ale znám pár lidí, kteří využívají služeb právě zmiňovaných šedých mobilních operátorů a jsou spokojeni. Toto je pravděpodobně vymyšleno na stejném principu, proto mne zajímalo, jestli to třeba náhodou opravdu nějak rozumně nefunguje.

P.S.: kdybych na to hodlal skočit, tak se neptám...

1jara*
hodnocení

0x

hop se ptá, zda s tím nemáme zkušenost, ne na naše odsuzovámí.

tesyk*

A tak to jóó, děkuji za upozornění, moje odpověď je stejně tak blbá, jako ta vaše zde: poradte.cz/...

1jara*

Tak to budeme ukřivděni a hledat kdo napsal větší blbost?*modla*

výtka
Upozornění od sys clayman 12. 04. 2012 20:38:18
možná by to nebylo tak těžké rozsoudit... ty blbosti z odkazu jsem umazal

kawi*
hodnocení

0x

Zdravím, já jsem zde registrovaný již od počátku a zatím žádný spam ani nic nepřišlo a vzhledem k medializaci celé akce si nemyslím, že by si autoři dovolili zneužít adresy pro spam. Jednak se můžete kdykoliv odhlásit a pokud to nebudou akceptovat vždy můžete podat návr na ÚOHS. A co nabídnou? čas ukáže, ale i kdyby oni nic nevyjednali (což si myslím, že by měli vyjednat, když je na to taková odezva) tak minimálně to tady trochu rozvíří vody a třeba se začně něco dít na trhu.

hop®
hodnocení

Ahoj všichni!

Jen se zde chci podělit o informaci, že dnes jsem poprvé u Agipu tankoval levnější naftu s Gold kartou, získanou díky registraci v "AkceZ". *slunce*

Takže totální pesimismus není na místě, ještě jsou i nabídky, které jsou míněny vážně a fungují! *hej*

miroslavlinhart

Tak jsem se také zkusil zaregistrovat na tomto portálu "AKCEZ" a teprve po registraci zjistíte věci,které nejsou předem nikde zveřejněny.Pohonné hmoty ( AKCEZ uvádí oslovení spousty dodavatelů ) pouze u AGIP.Jsem u T-Mobile,chtěl jsem výhodnější tarif ( dvojnásobek volných minut ),ale pouze s novým tel.číslem ( uvedeno až po registraci ).Zde je přesně vidět z čeho podnikatelé "AKCEZ" budou bohatnout.Provize z nových klientů ( viz.nové tel číslo ),na pohonné hmoty je vydávaná karta odběratele ( podle množství odebraných pohoných hmot zase určitá provize ).Jsou to věci,které se dozvíte až po registrci.Všechny jejich nabídky beru jako nekalou reklamu,klamání zákazníků,potencionálních klientů.

hop®
hodnocení

Miroslave, nesouhlasím s vaším názorem! AkceZ nejprve registruje určitý počet zájemců o různé slevy. A když je počet zaregistrovaných zájemců jasný a vlna registrace je ukončena, osloví s poptávkou několik vybraných dodavatelů a čeká, zda někdo výhodnou nabídku poskytne.

Konkrétně u firmy ENI (čerpací stanice Agip) byla dohodnuta sleva na pohonné hmoty pro členy AkceZ, jiní prodejci nabídli slevy nevýznamné nebo na poptávku vůbec nereagovali...

Jsem registrován už v první vlně, takže snad mám o činnosti AkceZ trošku informací, nedávno byla možnost registrace otevřena pro nové zájemce. A třeba já s kartou k Agipu ušetřím za naftu i pár stokorun měsíčně...

hodnocení

0x

Ahoj, taky jsem se zaregistrovala a počet reklamních mailů mi zatím nevzrostl... ;) tak snad to habaďůra nebude... nabídka na levnější benzín-naftu mi taky přišla, ale není pro mě zajímavá... nicméně, počkám si, třeba nabídnou něco zajímavějšího - proč hned za vším hledat podvod? *bzum*

hodnocení

0x

S touhle akcí Z zkušenosti nemám, já si jen vzpomínám, že kdtsi byl v rámci akce Z(a prahu krásnější) vápad, zabít Karla Effu

hop®
hodnocení

Jo, o tom jsem také něco slyšel! *haha*

hodnocení

0x

Trochu odbočím. Třeba před rokem 89 dělala Akce Z snad v každý vesnici, či městě. Například v Hodkovicích nad Mohelkou tehdá stavěli v akci Z novej kulturák. Tedy stavěli ho dvakrát, neb jim tenkrát hrubá stavba malinko spadla.

hop®
hodnocení

Jo, já tenkrát stavěl krematorium v Městci Králové. Doufám, že se ho dožiju funkčního... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]