Nejste přihlášen/a.
Prosím, nevíte, co může pomoci proti bolesti nártu a lýtka z dlouhé chůze? Při chůzi to vůbec nebolelo, ale teď, jak jsem doma, tak je to opravdu nepříjemné . Je to normální "přetažení", takže k doktorovi se fakt nechystám. Chce to jen něco na "uklidnění", přes noc se to většinou samo urovná.
Dobrý den. Nejrychlejší pomoc od bolesti nohou, po dlouhé chůzi. První, pořádně sprchou udělat masáž, teplou studenou vodou, celé nohy. Pak si na chvilku lehnout, pořádně natřít alpou nohy od prstů až nahoru. Lehneme si napříč postele a nohy si dáme nahoru na stěnu. Pro nohy, je to rychlá úleva. Stačí mít deset minut, nohy nahoře. Vlastní zkušenost.
Ty samé problémy jsem měl i já.Kolikrát se to nedalo i vydržet,zejména v noci.při chůzi dobrý.Doktoři nevěděli co s tím.Až jedenpřišel na to co to je.Dost dlouho sedím u Pc a dávám si nohu přes nohu.Spodní tlačí na podkolení žíly a noha je nedostatečně prokrvovaná.Když semk přestal dávat nohu přes nohu tak se to upravilo a jsem bez bolestí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.