Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkouška matika

Od: helu3* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jsem v maturitním ročníku a na konci jsem dostala 5 z matematiky s které nematuruji,chtěla bych se zeptat jestli budu dělat opravnou zkoušku za tohoto pololetí,nebo za celý rok?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Pokud jste byla klasifikována v pololetí, mělo by to být pouze z druhého pololetí. Ovšem přesně byste tuto informaci určitě našla v školním řádu vaší školy. :)

stasek
hodnocení

0x

Většinou to bývá tak, že pokud jste dostala v prvním pololetí z matematiky také za 5, tak budete konat opravnou zkoušku z celého školního roku, ale přesnější informace naleznete spíše ve školním řádu nebo u ředitele školy.

helu3*
hodnocení

ale já dostala pětku až ted ,za tu to pololetí.Ve školním řádě to neni moc vysvětleno

iz*
hodnocení

0x

Není-li to zřejmé z klasifikačního řádu, obraťte se na zkoušejícího nebo na ředitele školy.

Na většina škol se opravná zkouška koná z posledního pololetí. Ovšem u matematiky to nemusí být tak jednoznačné. Jedno učivo navazuje na druhé a bez znalosti předchozího učiva se Vám nemusí podařit opravnou zkoušku složit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]