Nejste přihlášen/a.
Je mě 14 let a chtěl bych si vydělat asi tak 5000 kč a nevím jak. Kapesný sice dostávám ale prostě nechci si vydělávat přes to kapesný radši bych si nějak vydělával (samozřejmě zaroven s kapesným) nevíte jak? nemáte nějakou radu?
Ahoj, problém je v tom, že s Tebou nesmí nikdo uzavřít smlouvu či brigádu, takže jedině něco takového, co bude "psané" na někoho jiné, ale budeš to moci udělat Ty. Např. roznos letáků nebo práce doma (lepení krabic, ...)
Roznos letáku tady u nás ( na obci ) je za malej peníz , asi tak 400 kč na měsíc což je přece jen trochu málo a zatím co sem narazil na domácí práce tak to jsou bud takovej ten tip " pošlete peníze a my vám pošlem " takže podvody.
Koukolik- ano 400 za měsíc (myslím že těd dostavají ještě míň ) se mi zdá málo vzhledem k tomu že roznáší 2 deně po 2 obcích každý den za jakýho koliv počasí. Jako samostatný výdělek pro mě nereálné možná jako přivídělek k další práci ale samostatné.
Umím celkem dobře s PC rozumím tomu stejně tak vetšině elektronice mohl bych třeba radit při výběru , montáži také malé opravy jako poradit při problémech toto jsem již párkrát dělal ale vždy známým takže s toho nic moc nebylo stejně tak by se dalo nějak prostě učit lidi s počítačem a technikou prostě učit ovládání mám i velmi dobré znalosti s kancelářskými balíky Microsoft office i takovýma podobnýma jestli by se to dalo nějak uplatnit?
Udělal jsem si plakát který bych vyvěsil třeba ve zdejším obchodě předal bych k němu udtrhávací tel číslo a email.
co na ten plakát říkáte
( omlouvám se za číslo a email nechci rozšiřovat reklamu ale dělal sem to v grafickém programu a kdybych těď něco změnil tak by se to celé rozházelo takže tak)
ten plakát je super vytiskni jich pár a popros, jestli by sis je mohl vylepit třeba někde v samoobsluze. Já dělám taky takového opraváře/informatika známým, protože co vím tak málokdo ví, kam se vlastně obrátit v případě problému třeba v operačním systému, nebo když jim přestane najednou tisknout tiskárna
tak si známí zavolají mě, já přijedu, mám za pár minut hotovo a většinou nějakou tu stovku dostanu
teď dělám u strýce na domě a mám 600 - 1000 denně + jídlo a pití ale je pravda že dělám tak 12 hodin a to ještě na střeše.
Dobrý den sem rád že někdo odpověděl a někdo kdo má dokonce nějakou zkušenost trochu sem se bál reakce na ten plakát nebude nějaký extra problém s tím že my není 15 snad ne ne? no v podstatě se dá říct že tady na obci mě skoro každý zná teda kromě přistěhovalců . Hodili by se mi nějaké rady včetně jakého si "ceníku" "služeb"
když tak kdo se nechce dělit tady třeba o zkušenosti tak na ten email co je na plakátě ( studiodeska10@seznam.cz ) .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.