Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuju si vydělat do 20.7.2012 18 377,-Kč.Jak?
Ále,jen mě jedna herečka pozvala do Hollywoodu na její narozky :D (píšu pravdu!mám facebook pod jiným jménem a mám ji v přátelích) :D
No, jestli opravdu pozvala konkrétně Tebe, tak by snad na své oslavě neměla šetřit! Asi bys od ní měla mít zaplacenou cestu i ubytování, vzhledem k Tvému věku i pro Tvůj dospělácký doprovod!
No to je tak,já mám facebook kde mám o sobě falešné údaje.Mám tam napsáno že sem z Los angeles ale jakmile sem dostala tu pozvánku tak sem Seleně napsala že jsem z ČR
Pustí tě rodiče? Dostaneš vízum? Zaplatíš letenku, ale z čeho další věci? Pustí tě na oslavu před 21 lety?
plně souhlasím s Buss, tohle jsou dopady facebooků a podobných nesmyslů. Mládež je absolutně mimo realitu života, aniž by cokoli hulila. Na takovou kravinu střádat. O hollywoodu existuje více pohádek než skutečností. Navíc tam nic moc není k vidění, Jed radeji do améru za krásami přírody ty trdlo.
Já vím,já vím,ale mě by nevadilo že tam neí nic k vidění.Jela bych tam protože mě tam někdo pozval,ané protože by sem byla v Americe mezi hvězadama.
Pokud tě někdo zve tak ti to snad zaplatí, ne? Na to jet někam za vlasní snad pozvání nepotřebuješ. A na zeměkouli je mnoho podstatně zajímavějších míst
Předpokládám že to tazatelka mislela jako vtip nebo to napsala v ironickém smyslu když sem to poprvé četl tak sem si myslel že tolik peněz potřebuje na nějakou elektroniku nebo podobně. Popřemýšlej myslíš že by tě vážně nějaká herečka pozvala jen tak pochybuji i o tom že učet té herečky na facebooku je pravý přiletělabys tam a na vrátnici u halywoodu by tě poslaly pryč. Ale k otázce
18 000 kč je pro tebe takřka nedostupná hranice v tomto věku a už vůbec ne za tak krátkou dobu seš moc mladá na to aby tě někdo zaměstnal a na víc 18 377 stojí jen letenka 1 takže potřebuješ 36 754 kč a to jen za let ubytování přímo někde u haliwodu bude pomale dražší než ty letenky :D. Ne moc dospělích má na to aby takhle jen tak někam letěli natož 11 leté děvče.
Mě by vážně velice zajímalo jestli o tom ví rodiče jestli ano řekli že jo tak sou nadmíru hloupý nebo si jim lhala :D
Omlouvám se ale,...ta herečka je skutečná: facebook.com/... já si našla letenky levně z Prahy do Los angeles pro 1 os.do 24 let (brácha)2 os. do 64 let (rodiče) a do 11 let 1 os. (mě) a stojí to takhle
Panebože, mě se něco takového narodit tak to nechám utratit :D
Ale dobře, já to beru spíš jako srandu, protože takhle hloupé a naivní nemůže být ani stvoření předškolního věku
No to vám pěkně děkuju :D ale né asi sem naivní a já vím že j to pitomost ale když už mě tam pozvala tak sem zadala na FB možná.
A tady je ta pozvánka: facebook.com/...
Trixie, já bych se k Tobě přidala. Psa teda nehledám, už ho mám, ale to Ty také, i když to jsou psi Tvých rodičů, ale taky bych si ráda vydělala do 20.7.2012, 18. 377 kč. Sice bych nejela na žádný věčírek, ale mám své tajné plány, jak bych je investovala u nás doma. Tak budu pečlivě sledovat všechny rady, on se určitě také ozve i dvanáctiletý mrňousek s nějakou radou. Holky, už se těším...
Jo, a nezapomeň pak vložit fotky z Tvého výletu. A kdyby Tě napadlo mezi tím něco jiného, tak se nežinýruj, jestli tomu slovu rozumíš ve svém věku, jinak se klidně zeptej, vysvětlím.
S čím chceš radit? Holka slaví narozeniny a nechce se jí zvát jen opravdové přátele, tak pozvala všechny, které má v "přátelích" na facebooku. Opravdu si myslíš, že chce, abys tam zrovna ty osobně byla?
To si samozřejmě nemyslím,a jasně že mě tohle napadlo ale řekla sem si že když už tak si toho využiju
Jo, ale pustí tě někam rodiče? Pochybuju. Vyhodíš 40 tisíc za cestu do Ameriky? Pochybuju (a jestli ano kvůli oslavě nějaké rádoby celebrity, tak opravdu pochybuju o tvém rozumu).
Miki, Ty pochybuješ, já ne.
bože, vždyť je tazatelce podle jejích slov JEDENÁCT let. A ona se chystá jet sama na večírek do Ameriky...?
doplněno 28.05.12 23:46:A vůbec, vždyť jsme všichni taky nějak divní, když vůbec reagujeme na takovéto koniny. Ten člověk, který otázku založil, se doma chechtá...
Ahoj Hope. V tomhle ne, ale zrovna před tímto dotazem jsem četla její jinou otázku, ohledně zakoupení psa. Bylo to na stejné úrovni.
Podle mne Ti poradí mrňousek. Počkej si, až si to přečte.. Pojedete tam spolu...
doplněno 28.05.12 22:10:Jo, a ještě si přečti otázku "anonym..." ta má také starosti jaký má dát dárek své oblíbené zpevačce v Americe. Asi se tam také hodlá vypravit. Tak se můžete spojit a jet spolu. Náhrdelníky a takové tretky, to jí nevozte, vezměte sebou basu Plzně, to budete koukat, jak jí naše pivo zachutná...
a héééléé děéééééckáááá, a co je to jako ten face blok. jako tam najdu všechno co v životěééé potřebujůúúúúúúú?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.