Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co byste dali oblíbené celebritě

Od: anonym00* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den. :)
Příští rok bych chtěla jít na koncert a setkání se svou oblíbenou americkou zpěvačkou a chtěla bych ji dát něco, aby si mě zapamatovala, jenže kytky, náhrdelníky atd. ji dává spousta lidí, takže to by nebylo originální. Tu zpěvačku zbožňuju. Každý den sleduju její vystoupení, vtipné videa, fotky, Twitter, facebook atd atd. :D Chtěla bych ji dát něco vtipného, ale nevím co. Měli byste nějaký nápad, co by bylo opravdu originální? :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ACHJO - panebože do čeho jsi to duši vložil *haha**uf*

klera*

nejspíš jste si nevšiml názvu serveru- PORADNA, svoje snobské řeči laskavě vynechte

ladinpraha*

Sdílím tvůj povzdech, ale"Klera" a možná i autorka dotazu by zřejmě potřebovali bližší vysvětlení. Mě jako nezapomenutelný dárek připadá třeba odjištěný granát.

ladinpraha:

dárek je to originální, ale nejsem si jist zdali je nezapomenutelný, to hodně záleží na tom zdali to přežíje nebo nepořežije *haha*

Pokud to přežíje tak je hodně velká jistota, že na to nikdy nezapomene :D

naihonn*

Tak jako tak na to do smrti nezapomene. *palec*Jinak ještě než jsem si to přečetl, tak mě napadl podobný dárek. *smich*

klera*
hodnocení

0x

a co je to za zpěvačku? asi záleží na jejím vkusu, stylu atd.

Není to náhodou rubrika "VOLNÁ DISKUZE" *haha*

dzordz*
hodnocení

0x

Nic. Pokud je známější dál než ve vedlejší vesnici, nemá to vůbec smysl.

doplněno 28.05.12 19:14:

Hm, taky pravda.

dzordz:

a jsou situace kdy to smysl má? :D*haha**smich**bzum*

hodnocení

0x

Největší radost jí uděláte, když ji nebudete během a po koncertu otravovat svými dárky *smich*

eulalie*
hodnocení

0x

Nic originálního asi nevymyslíte, proč si myslíte, že by si zrovna vás, jakého kohosi z malé zemičky kdesi v Evropě měla ona hvězda zapamatovat? To já bych se na takové dary z vysoky vyprdla.

hodnocení

0x

Ale proč? Jaký k tomu máš důvod? Proč jsou dnes lidi připos... z každé celbrity a neváží si kolem sebe nejbližších lidí kteří jsou opravdu něčím užiteční? *ee* A navíc celebritu z Ameriky? To je opravdu mooooc.*zed*

klera*
hodnocení

0x

hele kašli na ně a jdi si za tím, co chceš...třeba si tě opravdu všimne a zapamatuje si tě, jestli ji máš tak ráda, je to třeba opravdu fajn člověk, už protože dokázala něco tak velkýho a vyšplhala se na mezinárodní úroveň, stojí za to ji poznat...ale mě opravdu nic nenapadá, když ani nevim o koho jde...jestli je to barbínka nebo drsňačka, bluesová zpěvačka, hiphoperka...pro každou se hodí něco jinýho...

stasek
hodnocení

0x

A co je to za zpěvačku? Záleží na tom co má ráda... Neber si tyhle stupidní řeči od stupidních lidí. Mohla bys jí třeba dát dlaždici se svou fotkou a věnováním. Horší bude předání, ale to budeš mít asi VIP vstup nebo ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]