Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajít do nemocnice nebo ne?

Od: lea* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Beru antikoncepci 12 dní. Diane 35. Měla jsem celý týden horečky a brala jsem na to acylpyrin. Začal mě bolet žaludek takovým stylem že v noci se budím s křečemi a tendencí zvracet. Celý den chodím mezi žebrami mě to bolí nemůžu se ani nadechnout je to jednou tak za minutu mě to jakokdyby kopne. Napsala jsem to gynekologovi a on mi dospěl k závěru že když jsem ty prášky jedla na lačno a měla acylpyrin může vyvolat křeče i krvácení z žaludeční sliznice. Měla bych s tím jít do nemocnice se vyšetřit? Nebo když vysadím prášky tak to samo odtoupí? Děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Už jste dávno měla být u lékaře! Zdraví máme jen jedno a lepší k lékaři 100x zbytečně než jednou pozdě.

webbiecz*
hodnocení

0x

A když jste lékaři volala, tak vám poradil co? Vysadit léky?

Obecně vzato acylpyrin opravdu žaludek dráždí a někteří lidé ho proto ani nemohou užívat, speciálně pokud už trpí nějakými problémy se žaludkem. V kombinaci s dalšími léky bych se žaludečním obtížím ani moc nedivila. Asi bych zkusila neužívat ten acylpyrin a tu antikoncepci nebrat na lačno. Mělo by se to srovnat. Pokud by se to nesrovnalo, zašla bych za doktorem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]