Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sociální pracovník - seznamky

Od: lenina11* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

dnes se stal mým kamarádkám takový problém. Byly u jedné z nich doma a psaly na jednu erotickou seznamku telefonní číslo jedné té kamarádky ( Aničky ) a dělaly si legraci z těch všech co jim volali. Potom jim napsalo jedno číslo, ať si "to" dělají ale on že se stydí mluvit, zavolal jim a oni mu to nezvedly. Potom jim napsal že nemá mikrák, zavolal jim oni mu to zvedly a řekly mu ať ani nezkouší volat když nemůže mluvit. O 6 minut později jim přišla sms od téhož čísla. Byla přesně taková :

"dobry den tady socialni pracovnik vase cislo bude presmerovano na polici. Budou o tom informovani vasi rodice. Byla vystavena pokuta 10tisic kc. Dekuji Adam socialni pracovnik"

Samé chyby, mimochodem slovo " polici " opravdu napsal. Mají z toho strach,ale já té sms nevěřím, přijde mi že je spíš chtěl vystrašit a dát tím najevou že to už nemají dělat, ale mají samozdřejmě strach a já je chápu, ale prostě mi to přijde jako hloupost když jim ještě před tím psal takové sms. Co si o tom myslíte Vy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je tak, když si z něhoko děláte srandu a na druhé straně je někdo kdo toho využije a udělá si z vás srandu ještě větší :D

hodnocení

0x

To co jste dělaly trestné není. Maximálně nemorální/neetické. Takže i kdyby s tím náhodou na policii šel, tak ta ho pošle do háje.

Správně si myslíš, že vás chtěl jen vystrašit. Slyšel mladé holky, tak to zkusil.

Mikihans to napsal přesně *smich*

hodnocení

0x

Já si myslím, že je dobře, že máš strach a že strach mají i tvé kamarádky. Proč myslíš, že je tolik řečí o tom, ať nikoho nepouštíte do bytu, nenastupujete do auta, nedáváte telefon, nedáváte fotky, nezveřejňujete své soukromí, neinformujete nikoho o svém bydlišti. Je to marné, jste nepoučitelné. Jestli je to sociální pracovník, dostanete od rodičů sprda. Ale jestli je to úchyl, docela dobře si podle telefonu zjistí majitelku a může si na ni počkat. *hej*Lenko, zamysli se a poraď svým kamarádkám, ať se také zamyslí, proč tyhle příkazy stále někdo opakuje a připomíná. Svým chováním si opravdu koledujete o tragedii. Všecky si to uvědomte a začněte se chovat jako velká, zodpovědná děvčata a ne jako rozmazlení smradi! Už je na čase! *bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]