Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Topless obsluha

Od: niikolqa* odpovědí: 12 změna:

našla jsem brigádu jako topless obsluha baru.Od pasu dolů můžu mít bud sukni a nebo kratasy.Dělal někdo topess obsluhu?Zajíamlo by mě, jestli bylo všechno v pohodě, jestli si třeba některý z hostů něco nedovoloval a podobně.Zatím tam jdu jednou.Díky.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Nemám zkušenost jako topless*smich*, ale malinko jsem se v tom pohyboval. Doporučuju v první řadě prověřit daný bar. Je-li solidní, na večery s topless obsluhou si najímá extra vyhazovače. Může se stát, že některý z hostů se neudrží, ale to nemá a ani nemůže řešit hosteska, od toho je tam správný vyhazovač, aby včas, diplomaticky a zároveň dostatečně razantně zasáhl. Takové situace by ti měl osvětlit zaměstnavatel.

iz*
hodnocení

0x

Také nemám osobní zkušenost, ale myslím, že byste měla počítat se vším. A na cestu domů si zajistěte spolehlivý doprovod.

hodnocení

0x

Omlouvám se, nevím, co je to topless. Dneska je řeč prošpikovaná cizími slovy, jako bychom neměli češtinu. Je to něco, co souvisí s plesem? Předtančení?:)

hm*

Jago, fakt si neděláte srandu? Ale děláte, že? ;)

doplněno 29.12.12 18:42:

I když je fakt, že k tazatelčinu nicku se opravdu mnohem víc hodí to předtančení.

borax*

Top- vrch less- bez Takže obsluha nahoře bez ...prostě do půlky pasu nahá.

ladaadal*

Babčo *hi*:D předtančit by taky mohla, ale je to honosný název pro obsluhu nahoře bez. Ale dobře jsi podotkla, že místo germanizace nás přepadla anglinizace nebo jak by se to nazvalo. Bohužel, obávám se, že během pár málo generací se čeština vytratí úplně. A vlastně dle mého zanikne i český národ jako takový, takže bohužel.

tomasgulas
hodnocení

0x

Já s tím tedy osobní zkušenost nemám, protože jsem chlap. Což by nevadilo, ale výslovně mi to zakázala organizace pro zachování zraku občanů. Nicméně jako návštěvník jsem si všiml, že je to každému jedno, krom starších dědulů. Ti se usmívají a otáčejí jak mladí smradi. A ještě něčeho jsem si všiml: Když je obsluha nahoře bez, mám (míval jsem) na stole pívo vždycky včas, ty holky fakt kmitaly jak hodinky. Ale Ty píšeš o obsluze baru, já zažil vždy pouze roznos...

hodnocení

0x

Tak to vidíte. Holčina chce být světová a než by napsala česky "nahoře bez", píše o nějakém plese. Svatá prostoto. To už nejsme Češi?*modla*

V první řadě bych chtěla upozornit, že ze mně opravdu nemluví závist. Já bych mohla tak nanejvýš prodávat svíčky u kostela, zahalená až po bradu. Přiznávám poctivě.

Ale: nelíbí se mi to. Některé části lidského těla se veřejně nevystavují a jako nechodím na veřejnosti s holým zadkem /už brzy budeme skoro všichni *bzum*/, nechodí se běžně ani s odkrytými ňadry. Snad jen ta pinda Hanychová, která dělá všechno pro to, aby se zviditelnila. A když nemá už nic v hlavě, aspoň houpe nahými prsy.

A kvůli pobavení přiopilých oslizlých dědků někde ¨v baru jim ukazovat své intimno? /Vím, nejsou takoví všichni, ale přesto se mi to příčí. Sice Vás neomakají, ale ty jejich pohledy... Jestli jste rozumné děvče a budete to opravdu dělat, jistě Vás jednou přepadnou výčitky svědomí, kolik chlapů na Vašich vnadách utkvělo slizkým pohledem. A pak se budete stydět. Pozdě. Tohle si většina dívek opravdu nechává jen pro toho svého vyvoleného. I když za peníze mnohá udělá cokoliv.

Fakt se mi to nelíbí. A když už jsme u toho odhalování, je přece emancipace. Tak by mě zajímalo, proč jsem nikdy nikde neviděla číšníka bez kalhot! *smich* Jsou prostě zneužívána jen hloupá a naivní děvčata. Která s vidinou výdělku kývnou na kdeco. Je mi z toho smutno. Ale je to nakonec vaše věc. Kdybyste byla moje dcera, bylo mi mi daleko, daleko smutněji. Naštěstí tomu tak není. Jaga.

doplněno 30.12.12 07:23:

Majitel baru to nedělá pro Vaše dobro, ale pro svou kapsu. Zadarmo se podívá a ještě slízne tu nejtučnější smetanu. Neříkám, že peníze nedostanete, ale to hlavní skončí stejně u něho.

A lidé mají sloní paměť. Možná ještě za 30 let, až z Vás bude solidní matrona, Vás budou potkávat lidé a budou si šuškat: Vidíte, to je ta, co v hospodě U lva ukazovala tenkrát K...*smich*

Tím Vás nechci nijak urazit, jen nastiňuji, co by všechno mohlo nastat. Byla by mi opravdu milejší poctivá uklízečka v triku, než servírka bez něj! Nezlobte se na mě za upřímnost, je to jen můj názor a je jen na Vás, zda se s ním ztotožníte či ne.

Navíc mám pocit, že pokud se dívka odhalí před pánskou společností, dává tím najevo, že by jí nebylo proti mysli ani něco víc...

/ale jsem ze staré školy...:D/

Ale to nahrazování českých výrazů cizími není nic nového. Paradoxně hned tu třetí větu (Svatá prostoto.) Jan Hus řekl v podobě Sancta simplicitas

figurek*
hodnocení

0x

jestli vám nevadí, že jde o lehčí formu prostituce, tak proč nedělat servírku top-less? Jak už v radách zaznělo, v takovém baru musí být dohled, který bleskem vyřeší případný problém a taky se připravte na to, že od hostů můžete očekávat všelijaké návrhy.

askmenow*
hodnocení

0x

Ahoj, hele, jsem mladá holka a nikdy jsem to nedělala, ale povím ti, co si o tom myslím: Snažím se nic neodsuzovat (snad kromě odsuzování), takže nebudu moralizovat, povím ti jen, nad čím by ses měla zamyslet:

1. Na cestu domů si zařiď doprovod! Nikdy nevíš, co hormony a pár piv/panáků udělá s nějakým pochybným chlápkem.

2. Předem si ujasni s majitelem/vedoucím směny, jak se můžeš k hostům zachovat a co dělat, kdyby byl někdo obhroublý.

3. Nějakou poznámku si jistě vyslechneš, s tím počítej. Pro spoustu jednoduchých pánů budeš v ten moment vlastně šlapka, nedomýšlejí, že je to pro tebe jen přivýdělek. A po pár pivech se začnou trumfovat, kdo si víc (aspoň slovně) troufne.

4. To považuji za důležité: Nikdy nevíš, kdo tam přijde: Jsi připravená, že by tam přišli třeba tátovi kamarádi, nebo tvůj učitel? Všechno se může stát!

5. Někteří lidé mají velmi dobrou paměť na obličej. Počítej s tím, že i když tam půjdeš jen jednou, už kdykoli do konce života tě může potkat někdo, komu v tu chvíli projede hlavou "Jo, to je ta holka, co obsluhovala s prsama venku!". Zvaž, jestli je to pro tebe žádoucí. Může to být někdo, kdo tě bude v budoucnu učit, může to být někdo, u koho budeš jednou žádat o práci, může to být řezník z masny, kam chodíš... Spousta lidí se na tebe pak bude dívat určitým způsobem.

doplněno 01.02.13 18:21:

Tak jaká zkušenost z té práce vzešla, smím-li se ptát?

hrosik*
hodnocení

0x

Promin, ale privydelat si muzes i jinak, jsi pekna mlada holka. Jako nijak zvlast pruderni nejsem, ale kdyz vidim takovou holku nekde v baru, tak si reknu slapota a spina. Vis lidi maji mit hrdost a toto je skok hodne nizko.

Za ty penize to nestoji. A lidi si te budou pamatovat a bude se to s tebou tahnout klidne cely zivot. Suskat si za zady, ze to je ta co se tam vystavovala. Lidi si nepamatuji to dobre, ale to spatne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]