Nejste přihlášen/a.
Ahojte za 2 měsíce mi bude 15, a ještě jsem nikdy nespěl ejakulátu, erekci mám normálne 14,5 CM, ale prostě se neumím udělat, není v tom problém, ze kdyz me nekdo nakopne do varlat?
Ahoj Tomáši, na svůj věk máš erekci slušnou, ale ta s ejakulací nijak nesouvisí. Jde spíše o ztopoření a potom dostatek motivujících vjemů nebo představ, aby k vyvrcholení došlo. Všechno chce trošku doladit, sex s partnerkou (nebo partnerem), stejně jako onanie.
Problém nakopnutí do varlat - možná to je ten psychický problém, pokud si při "honění" představuješ právě ten "dobře mířený" kopanec, divím se, že máš vůbec erekci... ![]()
Já myslím, že se nemáš čeho bát. Musíš trošku trénovat, ono to půjde. Posílíš si svaly na ruce a začneš si rozšiřovat svoji fantazii. Ve Tvém věku jsi teprve na začátku a ještě hodně let se budeš učit a zdokonalovat... ![]()
Nestane se vůbec nic, akorát budeš nespokojenej, že se to nepovedlo. Na zdraví to žádný škodlivý vliv mít nebude. Tak to zkoušej tak dlouho, až se to povede - všichni, kteří to už umíme, jsme se to taky učili...
No, uspokojení se představuju trošku jinak, než nějakou odpověď na netu... ![]()
Přeju Ti hodně štěstí a spokojenosti při Tvé činnosti, nemůžu tady veřejně napsat nic víc... ![]()
Kdybys potřeboval poradit něco konkrétního nebo po Tvých patnáctinách třeba pomoct, tak se ozvi, třeba na poradte_hop@volny.cz ![]()
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.