Nejste přihlášen/a.
Ahojte za 2 měsíce mi bude 15, a ještě jsem nikdy nespěl ejakulátu, erekci mám normálne 14,5 CM, ale prostě se neumím udělat, není v tom problém, ze kdyz me nekdo nakopne do varlat?
Ahoj Tomáši, na svůj věk máš erekci slušnou, ale ta s ejakulací nijak nesouvisí. Jde spíše o ztopoření a potom dostatek motivujících vjemů nebo představ, aby k vyvrcholení došlo. Všechno chce trošku doladit, sex s partnerkou (nebo partnerem), stejně jako onanie.
Problém nakopnutí do varlat - možná to je ten psychický problém, pokud si při "honění" představuješ právě ten "dobře mířený" kopanec, divím se, že máš vůbec erekci...
Já myslím, že se nemáš čeho bát. Musíš trošku trénovat, ono to půjde. Posílíš si svaly na ruce a začneš si rozšiřovat svoji fantazii. Ve Tvém věku jsi teprve na začátku a ještě hodně let se budeš učit a zdokonalovat...
Nestane se vůbec nic, akorát budeš nespokojenej, že se to nepovedlo. Na zdraví to žádný škodlivý vliv mít nebude. Tak to zkoušej tak dlouho, až se to povede - všichni, kteří to už umíme, jsme se to taky učili...
No, uspokojení se představuju trošku jinak, než nějakou odpověď na netu...
Přeju Ti hodně štěstí a spokojenosti při Tvé činnosti, nemůžu tady veřejně napsat nic víc...
Kdybys potřeboval poradit něco konkrétního nebo po Tvých patnáctinách třeba pomoct, tak se ozvi, třeba na poradte_hop@volny.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.