Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedojdu k Ejakulaci

Od: tomas14* odpovědí: 16 změna:

Ahojte za 2 měsíce mi bude 15, a ještě jsem nikdy nespěl ejakulátu, erekci mám normálne 14,5 CM, ale prostě se neumím udělat, není v tom problém, ze kdyz me nekdo nakopne do varlat?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A když masturbuješ, jak dlouho se snažíš? Na co u toho myslíš?

stribrnak*
hodnocení

0x

dej si před sebe fotku tý baby a jed naplno,pakliže to pkaknepůjde,musíš k urologovi,

martinhajek*
Pakliže to nepůjde, zkusil bych fotku chlapa... ;)

tomas14*
hodnocení

a včom bude asi problém?

hop®
hodnocení

0x

Ahoj Tomáši, na svůj věk máš erekci slušnou, ale ta s ejakulací nijak nesouvisí. Jde spíše o ztopoření a potom dostatek motivujících vjemů nebo představ, aby k vyvrcholení došlo. Všechno chce trošku doladit, sex s partnerkou (nebo partnerem), stejně jako onanie.

Problém nakopnutí do varlat - možná to je ten psychický problém, pokud si při "honění" představuješ právě ten "dobře mířený" kopanec, divím se, že máš vůbec erekci... ;)

tomas14*
hodnocení

Takze se nemusim bat?

hop®

Já myslím, že se nemáš čeho bát. Musíš trošku trénovat, ono to půjde. Posílíš si svaly na ruce a začneš si rozšiřovat svoji fantazii. Ve Tvém věku jsi teprve na začátku a ještě hodně let se budeš učit a zdokonalovat... ;)

tomas14*
hodnocení

Co když začnu onanovat a nedokončím to? co se stane?

27.05.12 21:55

vůbec nic :)

hop®

Nestane se vůbec nic, akorát budeš nespokojenej, že se to nepovedlo. Na zdraví to žádný škodlivý vliv mít nebude. Tak to zkoušej tak dlouho, až se to povede - všichni, kteří to už umíme, jsme se to taky učili...

tomas14*
hodnocení

Mockrát děkuji za uspokojeníí :)) mám lepší pocit a

Hodne štestí při mém Honení

hop®

No, uspokojení se představuju trošku jinak, než nějakou odpověď na netu... *smich*

Přeju Ti hodně štěstí a spokojenosti při Tvé činnosti, nemůžu tady veřejně napsat nic víc... :)

Kdybys potřeboval poradit něco konkrétního nebo po Tvých patnáctinách třeba pomoct, tak se ozvi, třeba na poradte_hop@volny.cz ;)*smich*

dzordz*

Hope Hope, vy chlípníku, tohle jako na lidi funguje? :D

hop®

...jsem čekal, kdo se ozve... ;)*haha*

poiu*
hodnocení

0x

Ahoj, záleží jak dlouho, s jakou intenzitou a při čem se o vyvrcholení snažíš.

ladaadal*
hodnocení

0x

Nedojdu k ejakulaci

Tak k ní nechoď, zajdi k někomu jinému. Nebo si k tomu radši sedni nebo lehni, kdybych chodil, tak k ní taky nedojdu*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]