Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím Vás o radu. Jak mám přesvědčit svoji holku, která si myslí, že sni jste jen proto, abyste prostě měli zrovna nějakou holku, o opaku? Děkuj moc.
Nad tím jsem již taky uvažoval..Ale nejde to..Hodně pro mě znamená..Nechci ji ztratit kvůli tomu, že mi to nechce věřit.
Nebo neche...Spíš rodiče jí nechtěj pustit..Další problém, který jsem jen tak tak překousal.
já si myslím,že dokázat ji to můžeš city ne,že na ni budeš tlačit,plakat kňučet,ale hlavně záleží,jak se k ní chováš,jestli,když jste spolu jestli se neotáčíš za jinejma atd.Vezmi ji na večeři řekni ji co k ni citíš a že to s ní myslíš vážně,že ji nechceš,jenom proto,aby nebyl sám.Prostě ji vyznej lásku a pokud tě má ráda a miluju tě,tak to mu musí věřit a hlavně ji to dokazuj každej den,ale třeba úplnýma drobnůstkama
Vypadá to, že jste ještě hodně mladí, zřejmě o tebe opravdu nemá zájem, ale pokud o ní stojíš, kup jí třeba kytku, pozvi do kina nebo něco, pokud ti dá najevo, že tě chce, tak s ní buď, když ne, nech jí plavat, hlavně nedolejzej, to holky nemaj rády a poohlídni se po jiný, která ti bude věřit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.