Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvýšit sebevědomí?

Od: joi2 odpovědí: 4 změna:

Ahojky, mám jeden problém dostala jsem nabídku na focení-fotomodeling. Footograf vypadá seriozně. Jen mě štve moje sebevědomí. Pořád si říkám, že to nezvládnu a že na to nemám. A přitom chci fotit bavilo by mě to! Jen už newím co s tím sebevědomím, uplně mi to omezuje život, mám tolik cílů, ale moje malé sebevědomí mi to neumožňuje. Jsem hrozně bojácná a neprůbojná a přitom bych to chtěla změnit, ale nejde to. Bojím se nových věcí. Prosím o radu jak získat sebedůvěru! Díky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tttt
hodnocení

0x

Stačí věřit.. uvěř tomu sama, věřím, že jsi pěkná holka.. tak se na sebe podívej.. zapomeň na ostatní, mysli na sebe, sobě se budeš líbit.. Pokud máš někoho, kdo tě třeba miluje a víš, že jsi pro něj ta nejkrásnější, dělej to pro ně, pro něj a pro sebe!

joi2
hodnocení

Díky za odpověď. :)Sama o sobě musím říct, že bych byla určitě dobrá, že nejsem nějak ošklivá, všeci mi říkají, že na to mám, že jsem krásná, ale prostě mě tímhle vůbec nestoupá sebevedomí, proč?

nela*
hodnocení

0x

Takových je nás mnoooohem víc než si myslíš :)) Bohužel si pořád myslíme, že nejsme stejně důležití jako ostatní. Jenže pokud se srovnáváme, VŽDYCKY budeme mít neobjektivní pocit, že jsou lepší a úspěšnější lidé. Kdybychom se všichni tolik nepodceňovali, nepotřebovali bychom se schovávat za materiál a krásné šaty. Všichni se necítíme tak jak bychom chtěli. Obleč modelku do bezdomoveckých hader a její sebevědomí bude taky hadrové. Na čem, na jakém základě, si chceš postavit sebevědomí? Na tom, na čem zřejmě většina lidí? Na kráse, úspěchu, značkovém oblečení,... Promiň, že nedávám přímou odpověď, snad má úvaha ti něco dala...Domnívám se, že pokud jsme z opice, tak máme hodnotu opice- jsme prapraprapraopice. Pokud jsme stvořeni, SKUTEČNOU hodnotu přisuzuje Stvořitel, ne tvoje okolí, dokonce ani rodiče.

joi2
hodnocení

Něco na tom bude:) Omezuje mi to hodně život, protože nemůžu dělat věci které chci!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]