Nejste přihlášen/a.
Ahojteee, stale si hladam pracu ale nenajdem! :/ Odporucajte mi niecoo ... :/
Můj kamarád, vzdělaný,nemůže najít práci daleko více let. Odpovídá na inzeráty, píše, telefonuje. Není ale vůbec vtíravý a dravý. Je daleko chytřejší než úředníci,kteří mu dávají k vypsání různé formuláře. Nemá známosti, tak práci nesežene. Realita, která naše politiky naprosto nezajímá. Pište, kteří nemůžete sehnat práci,ať se naší zákonodárci proberou a začnou to opravdu řešit.
Proč si myslíte, že se o vás někdo postará, přijde za vámi domů a s prosíkem se zeptá, zda by se vám chtělo pracovat? Tak to nefunguje, asi jste plnoletá, svépravná ...
Vypište zde, co byste mohla potenciálnímu zaměstnavateli nabídnout. Co umíte a proč by vás měl zaměstnat. Pak by se třeba radilo lépe.
Jestli jste mladá a svobodná, tak se dobře vdejte a otázku práce nebudete muset řešit vůbec nebo jestli už máte manžela, může se finančně postarat on. Poslední dobou rapidně ubývá slušných českých žen, které jsou ochotny zůstat doma, starat se o děti a domácnost, nevydělávat a být finančně závislé na muži, přičemž poptávka po takových ženách ze strany mužů by asi pořád byla. Jenže moderní žena je emancipovaná a doma v žádném případě dobrovolně nezůstane a ani společenské naladění tomu moc nenahrává.
Ach, to jsem si zase posteskla...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.